Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Bacon Varken

Heerlijke bacon met karakteristieke rooksmaak.

Op voorraad
Gewicht ca. 110 gramp/kg 29,-
Waardering:
100 % of 100
3.19

Deze heerlijke bacon met zijn karakteristieke rooksmaak is niet alleen lekker voor op de boterham maar ook lekker bij een gebakken eitje of op de pannenkoek. Bacon komt van de karbonadestrook van de rug van het varken en bevat minder vet dan ontbijtspek.

Bacon koop je bij Jager&Boer

De lekkerste bacon koop je natuurlijk bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige  vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke bacon!

Ben je op zoek naar smaakvolle en eerlijke bacon? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje varkensvlees bij Jager & Boer! 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Varkensvlees, zout

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacon Varken
Uw waardering