Bio lamsburgers

Mild gekruide burgers van biologisch lam die je eenvoudig bereidt en waarmee je elke denkbare combinatie kunt maken. Probeer bijvoorbeeld eens op een broodje met ui, paprika en tzatziki. Zowel geschikt voor op de BBQ als voor in de pan.

Prijs per 2 stuks.

Biologische lamsburgers. Mild gekruide burgers van biologisch lam die je eenvoudig bereidt en waarmee je elke denkbare combinatie kunt maken. Probeer bijvoorbeeld eens op een broodje met ui, paprika en tzatziki. 

Bereiding: koekenpan, 15 tot 17 minuten. Ook geschikt voor BBQ en grill.

Bio lamsvlees van Ecofields

Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van EcoFields zijn biologisch en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!
In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

Biologische lamsburgers koop je bij Jager&Boer

Heb je ook zin gekregen in biologische lamsburgers van EcoFields? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk lamsvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schapenvlees*, pastinaak*, peper* en zout*

* = van biologische herkomst.
Voor consumptie door en door garen.
Niet rauw consumeren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio lamsburgers
Uw waardering