Blog & Recepten

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels

Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels De gemengde wildpoulet van Jager en Boer bestaat uit stukjes ree, wild zwijn en hert. Maak er bijvoorbeeld eens een romig stoofpotje mee. Dit recept is feestelijk en bevat een ...

In 10 tips de lekkerste wildstoof op tafel!

Wildstoof is comfortfood, vooral in de herfst en winter. Niet alleen oma’s maken de meest heerlijke stoofpot. Jager en Boer heeft diverse soorten wildpoulet voor een stoof. Met deze tien tips maak jij ook de lekkerste wildstoof zelf!   ...

Hertengehaktballen met spruitenstamppot

Hertengehaktballen met spruitenstamppot Waarschijnlijk heb je weleens gehaktballen van rundvlees of varkensvlees gegeten en wellicht ook van kipgehakt. Maar probeerde je ook al eens gehaktballen van hertengehakt? Het is misschien minder voor de hand...

Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel

Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel Wij Hollanders denken bij stoofvlees al snel aan de zwaardere stoofpotten met wild of rundvlees, heerlijk verwarmend en een typisch gerecht voor de herfst of winter. Je kunt echter ook heerlijke ...

Stoofvlees van wild

Stoofvlees van wild De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...

Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney

Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney Een broodje warm vlees wordt extra bijzonder met een biefstuk van edelhert, vlees dat rechtstreeks afkomstig is van de Veluwe. Deze edelherten hebben vrij rondgelopen en zijn het ...

Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel

Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel Met de overgang naar de herfst mogen de heerlijke wildgerechten niet op tafel ontbreken. Toch zijn sommige mensen terughoudend met het bereiden van wild. Bang om het te verpesten? Of is het ...

Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney

Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney Eend is een echte klassieker en doet het altijd goed bij de maaltijd. Rijk van smaak en heerlijk sappig. Veel malser dan bijvoorbeeld kipfilet en dat komt door de vetrand die eendenborst heeft. Door die ...

Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn Met deze stamppot hinken we op twee seizoenen. De stamppot van rucola en zongedroogde tomaten smaakt naar de zomer. De verse worst van wild zwijn is echter een hele duidelijke hint naar de herfst en ...

Herfstsalade met hertencarpaccio en vijgen

Herfstsalade met hertencarpaccio en vijgen Ons wordt vaak de vraag gesteld: “Hoe smaakt vlees van hert?”. Vergeleken met andere wildsoorten is hertenvlees zacht en mild van smaak, een beetje nootachtig. Het is mager vlees, fijn van ...
Producten 41-50 van 141
Toon per pagina