NU GRATIS KOGELBIEFSTUK VAN DE BLONDE D'AQUITAINE CA. 200 G T.W.V. 6.40 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

BBQ paasmenu

BBQ Paasmenu

Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen om een sappige lamsrack te bereiden. Zelfgemaakte pudding toe en je steelt eenvoudig de show! Ons barbecue paasmenu ziet er dan ook als volgt uit:

 

Voorgerecht - Vitello tonato van kalf
Overheerlijke vitello tonato van kalfsvlees vooraf. De kalfsvitello wordt gemaakt van de kalfsmuis: een heerlijk zacht en mals stukje vlees.

Hoofdgerecht - Lamsrack van de barbecue
Eenvoudig te bereiden, maar met een onvergetelijke smaak: biologische lamsrack van de barbecue! Serveer ze met hasselback aardappelen uit de oven.

Nagerecht - Feestelijke pudding
Sluit af met deze feestelijke pudding gemaakt van biologische melk met pistache nootjes en vers fruit. Simpel maar lekker!

 

We wensen je een hele fijne en smakelijke Pasen!

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde berichten
  1. Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen bereiden
  2. Chili Beans Chili Beans Een heerlijk chili beans. Met het biologische varkensvlees van Jager&Boer. Een makkelijk te maken gerecht vol smaak!
  3. Cote de boeuf reverse sear methode Cote de boeuf reverse sear methode Deze keer is met het mooie vlees van het biologische Galloway rund. Met zijn mooie dooradering heeft dit vlees super veel smaak en ziet er ook nog eens prachtig uit!
  4. Zoete spareribs van de BBQ Zoete spareribs van de BBQ
Gerelateerde producten