BBQ paasmenu

BBQ paasmenu

BBQ paasmenu

Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen om een sappige lamsrack te bereiden. Zelfgemaakte pudding toe en je steelt eenvoudig de show! Ons barbecue paasmenu ziet er dan ook als volgt uit:

 

Voorgerecht - Vitello tonato van kalf

Overheerlijke vitello tonato van kalfsvlees vooraf. De kalfsvitello wordt gemaakt van de kalfsmuis: een heerlijk zacht en mals stukje vlees.

 

Hoofdgerecht - Lamsrack van de barbecue

Eenvoudig te bereiden, maar met een onvergetelijke smaak: biologische lamsrack van de barbecue! Serveer ze met hasselback aardappelen uit de oven.

 

Nagerecht - Feestelijke pudding

Sluit af met deze feestelijke pudding gemaakt van biologische melk met pistache nootjes en vers fruit. Simpel maar lekker!

 

We wensen je een hele fijne en smakelijke Pasen!

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Bio Boeren melk -  1 liter
Bio Boeren melk - 1 liter
2.30
Bekijk product
Lamsrack
Lamsrack
23.95
Bekijk product
Kalfs Vitello
Kalfs Vitello
6.95
Bekijk product