BBQ

  1. Longhaas van de barbecue met knoflookboter

    Longhaas van de barbecue met knoflookboter

    Longhaas is een stukje rundvlees dat in de vergetelheid is geraakt, maar wat ons betreft meer aandacht verdiend! De longhaas is een v-vormige werkspier van het rund dat de longen laat bewegen. Het is goed dooraderd en daardoor erg vol van smaak. Je kunt de longhaas als biefstuk bakken, maar ook in de oven of op de barbecue bereiden. Met dit recept
  2. Recept voor low&slow short ribs

    Recept voor low&slow short ribs

    Minder bekend dan de spareribs zijn de short ribs. En onterecht als je het ons vraagt, want ze zijn minstens net zo lekker! De short ribs in dit recept zijn van Blonde d’Aquitaine runderen. In tegenstelling tot de spareribs zijn de short ribs dus van rundvlees en niet van varkensvlees. De short ribs bevinden zich aan de zijkant van het rund en
  3. Gemarineerde kipspiesjes met ham

    Gemarineerde kipspiesjes met ham

    De makkelijkste én lekkerste spiesjes maak je natuurlijk helemaal zelf. Een van onze favorieten is een spiesje met stukjes kipfilet afgewisseld met blokjes rauwe ham. We gebruiken hiervoor graag onze antibioticavrije kipfilet van Gildehoen. De kippen hebben een goed leven gehad en dat proef je. Een blokje rauwe ham ertussen voor een zoute bite en
  4. MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger

    MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger

    Een echte Amerikaanse klassieker voor op de barbecue zijn MOINK balls: goed gekruide gehaktballetjes die zijn ingewreven met een barbecuerub en omwikkeld met spek. Na een tijdje garen barbecuesaus erover en klaar zijn de MOINK balls. Maar je kunt deze heerlijk smaakvolle balletjes ook omtoveren tot fantastische burgers. Dit is hoe je dat doet
  5. BBQ paasmenu

    BBQ paasmenu

    BBQ Paasmenu Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen om een sappige lamsrack te bereiden. Zelfgemaakte pudding toe en je steelt eenvoudig de show! Ons
  6. Lamsrack van de barbecue

    Lamsrack van de barbecue

    LAMSRACK VAN DE BARBECUE Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Het lamsvlees van EcoFields dat je bij ons koopt is biologisch en heeft het 3-sterren Beter Leven Keurmerk. De smaak is voortreffelijk. En het mooie van
  7. Rib fingers van Jager&Boer collega Cees

    Rib fingers van Jager&Boer collega Cees

    Om je vingers bij af te likken, deze rib fingers. Krokant van buiten, zacht en sappig van binnen. Onze collega Cees hebben we na lang zeuren zover gekregen dat hij zijn recept met ons deelde. Bleek het heel eenvoudig te zijn om het te maken! Dit heb je nodig: 800 gr. Iberico rib fingers 2 eetlepels Zwolse mosterd van Jonnie Boer 3 eetlepels van
  8. Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa

    Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa

    Probeer eens een keertje wat anders! De fijne smaak van deze oosters gemarineerde varkenshaas gaat ideaal samen met een zelfgemaakte salsa van verse rabarber. 

  9. Lamsrack met chimichurri

    Lamsrack met chimichurri

    Heerlijk, de zon laat zich weer volop zien! In het voorjaar denken wij meteen aan lamsvlees, in de oven of, eigenlijk nog lekkerder, op de BBQ!

  10. Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger?

    Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger?

    De allerlekkerste burger maak je toch zeker zelf én grill je op de BBQ! Natuurlijk maak je de lekkerste burgers helemaal zelf. Dat kan met rundergehakt, maar je kunt ook eens kiezen voor gehakt van zwijn. Het gehakt van wild zwijn is mager, fijn gemalen en 100% natuurlijk zonder toevoegingen! Probeer het zelf! Bijvoorbeeld met dit recept.  

Producten 1-10 van 35

Toon per pagina