Barbecue
- Jager&Boer
- 26 jul 2023
-
176views
Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!
Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!
Wat zeker niet mag ontbreken op een Franse barbecue zijn brochettes. De Fransen maken de brochettes, oftewel spiesjes, met allerlei verschillende vleessoorten. Van rundvlees tot kip en van varken tot eend. ...
- Jager&Boer
- 12 jul 2023
-
43views
Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger!
Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger!
De smashburger is afkomstig uit, hoe kan het ook anders, Amerika! Bij een smashburger wordt een bal gehakt op een hete plaat geplaatst en vervolgens met een spatel stevig platgedrukt, waardoor de ...
- Jager&Boer
- 11 jul 2023
-
15views
Kaas ui burgers voor comfy food cravings
Kaas ui burgers voor comfy food cravings
Soms heb je van die dagen, dan is het tijd voor comfy food. Een heerlijk dikke hamburger is dan DE oplossing! Sowieso is een vette burger altijd een goed idee. Je kunt ons er in ieder geval voor ...
- Jager&Boer
- 10 jul 2023
-
3532views
Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs
Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs
Ons favoriete gerecht van de barbecue – en van vele mensen met ons – zijn spareribs! Je hebt er wel wat tijd voor nodig, want ze zijn het lekkerst met een low & slow ...
- Jager&Boer
- 10 jul 2023
-
9views
Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas
Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas
You hate it or you love it: ananas op je burger! Maar met dit recept hebben we zelfs de haters binnen ons team weten te overtuigen: Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas. Deze burgers van ...
- Jager&Boer
- 6 jul 2023
-
44views
Tomahawk: de steak der steaks
Tomahawk: de steak der steaks
met behulp van dit stap-voor-stap kookfilmpje wordt het een gegarandeerd succes!
De steak der steaks is toch wel de tomahawk. De tomahawk steak is een indrukwekkend stuk vlees met zijn stoere bot en intense smaak. Het ...
- Jager&Boer
- 6 jun 2023
-
28views
Bavette op de barbecue bereid je zo!
Bavette op de barbecue bereid je zo
met behulp van dit stap-voor-stap kookfilmpje maak je er een gegarandeerd succes van!
Een bavette steak, ook wel flank steak genoemd, is een prachtig stukje vlees van het dikste gedeelte van de vang van de koe. ...
- Jager&Boer
- 23 jan 2023
-
141views
Longhaas van de barbecue met knoflookboter
Longhaas van de barbecue met knoflookboter
Longhaas is een stukje rundvlees dat in de vergetelheid is geraakt, maar wat ons betreft meer aandacht verdiend! De longhaas is een v-vormige werkspier van het rund dat de longen laat bewegen. Het is goed ...
- Jager&Boer
- 27 jun 2022
-
26views
Gemarineerde kipspiesjes met ham
Gemarineerde kipspiesjes met ham
De makkelijkste én lekkerste spiesjes maak je natuurlijk helemaal zelf. Een van onze favorieten is een spiesje met stukjes kipfilet afgewisseld met blokjes rauwe ham. We gebruiken hiervoor graag onze ...
- Jager&Boer
- 30 mei 2022
-
24views
MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger
MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger
Een echte Amerikaanse klassieker voor op de barbecue zijn MOINK balls: goed gekruide gehaktballetjes die zijn ingewreven met een barbecuerub en omwikkeld met spek. Na een tijdje garen ...