Barbecue

Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!

Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes! Wat zeker niet mag ontbreken op een Franse barbecue zijn brochettes. De Fransen maken de brochettes, oftewel spiesjes, met allerlei verschillende vleessoorten. Van rundvlees tot kip en van varken tot eend. ...

Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger!

Pittige platgeslagen kipburger: de kip smashburger! De smashburger is afkomstig uit, hoe kan het ook anders, Amerika! Bij een smashburger wordt een bal gehakt op een hete plaat geplaatst en vervolgens met een spatel stevig platgedrukt, waardoor de ...

Kaas ui burgers voor comfy food cravings

Kaas ui burgers voor comfy food cravings   Soms heb je van die dagen, dan is het tijd voor comfy food. Een heerlijk dikke hamburger is dan DE oplossing! Sowieso is een vette burger altijd een goed idee. Je kunt ons er in ieder geval voor ...

Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs

Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs Ons favoriete gerecht van de barbecue – en van vele mensen met ons – zijn spareribs! Je hebt er wel wat tijd voor nodig, want ze zijn het lekkerst met een low & slow ...

Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas

Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas You hate it or you love it: ananas op je burger! Maar met dit recept hebben we zelfs de haters binnen ons team weten te overtuigen: Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas. Deze burgers van ...

Tomahawk: de steak der steaks

Tomahawk: de steak der steaks met behulp van dit stap-voor-stap kookfilmpje wordt het een gegarandeerd succes! De steak der steaks is toch wel de tomahawk. De tomahawk steak is een indrukwekkend stuk vlees met zijn stoere bot en intense smaak. Het ...

Bavette op de barbecue bereid je zo!

Bavette op de barbecue bereid je zo met behulp van dit stap-voor-stap kookfilmpje maak je er een gegarandeerd succes van! Een bavette steak, ook wel flank steak genoemd, is een prachtig stukje vlees van het dikste gedeelte van de vang van de koe. ...

Longhaas van de barbecue met knoflookboter

Longhaas van de barbecue met knoflookboter Longhaas is een stukje rundvlees dat in de vergetelheid is geraakt, maar wat ons betreft meer aandacht verdiend! De longhaas is een v-vormige werkspier van het rund dat de longen laat bewegen. Het is goed ...

Gemarineerde kipspiesjes met ham

Gemarineerde kipspiesjes met ham De makkelijkste én lekkerste spiesjes maak je natuurlijk helemaal zelf. Een van onze favorieten is een spiesje met stukjes kipfilet afgewisseld met blokjes rauwe ham. We gebruiken hiervoor graag onze ...

MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger

MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger Een echte Amerikaanse klassieker voor op de barbecue zijn MOINK balls: goed gekruide gehaktballetjes die zijn ingewreven met een barbecuerub en omwikkeld met spek. Na een tijdje garen ...
Producten 1-10 van 42
Toon per pagina