Barbecue
- Jager&Boer
- 30 mei 2022
-
41views
MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger
MOINK burgers: van BBQ-klassieker tot perfecte burger
Een echte Amerikaanse klassieker voor op de barbecue zijn MOINK balls: goed gekruide gehaktballetjes die zijn ingewreven met een barbecuerub en omwikkeld met spek. Na een tijdje garen ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
789views
BBQ paasmenu
BBQ paasmenu
Als je het ons vraagt kan de barbecue altijd aan. Zomer of winter; het maakt ons niets uit! En dus ook met Pasen. Terwijl je jouw gasten laat genieten van een heerlijke kalfsvitello vooraf, laat je ondertussen de barbecue zijn werk doen ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
143views
Lamsrack van de barbecue
Lamsrack van de barbecue
Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Het lamsvlees van EcoFields dat je bij ons koopt is ...
- Kars Gerritsen
- 22 mrt 2022
-
163views
Rib fingers van Jager&Boer collega Cees
Rib fingers van Jager&Boer collega Cees
Om je vingers bij af te likken, deze rib fingers. Krokant van buiten, zacht en sappig van binnen. Onze collega Cees hebben we na lang zeuren zover gekregen dat hij zijn recept met ons deelde. Bleek het ...
- Jager&Boer
- 16 mrt 2022
-
22views
Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa
Varkenshaas spiesjes met rabarbersalsa
Varkenshaas, vlees afkomsting van de rug, is het meest malse stukje vlees van het varken. Je maakt er heerlijke saté of spiesjes van, zoals in dit recept met sinaasappel, gember en ketjap. Voeg er de ...
- Jager&Boer
- 16 mrt 2022
-
246views
Lamsrack met chimichurri
Lamsrack met chimichurri
Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. En dat proef je terug in de smaak die heerlijk zacht ...
- Renska Katers
- 4 mrt 2022
-
589views
Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger?
Hoe maak je zelf de lekkerste hamburger?
Natuurlijk maak je de lekkerste burgers helemaal zelf. Dat kan met rundergehakt, maar je kunt ook eens kiezen voor gehakt van zwijn. Het gehakt van wild zwijn is mager, fijn gemalen en 100% natuurlijk zonder ...
- Renska Katers
- 25 aug 2021
-
223views
Onze favoriete BBQ-spiesen!
Een feestelijke BBQ met familie of vrienden is niet compleet zonder zelfgemaakte spiesen! Je kunt je culinair helemaal uitleven én het is gezellig om te doen. Hier zijn onze zes favoriete ...
- Jager&Boer
- 10 aug 2021
-
56views
Bistecca alla Fiorentina
De koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: Bistecca alla Fiorentina
Bistecca alla Fiorentina, de koningin onder de Italiaanse vleesgerechten: een T-bone steak die wordt gebakken op een grill en vuurrood in reepjes wordt geserveerd.
Bistecca ...
- Jager&Boer
- 26 jul 2021
-
647views
Wild Zwijn Procureur
Wild Zwijn Procureur, is dat lekker?
Die vraag krijgen wij wel vaker en daar kunnen we heel kort op antwoorden; Ja! wild zwijn procureur is echt heerlijk en een absolute aanrader. Alle delen van het wild zwijn zijn trouwens heel lekker, niet alleen ...