Barbecue
- Lisa Koers
- 27 jun 2021
-
30views
Thaise kipsaté
Een kipspiesje is de grote favoriet op de barbecue. Bijna iedereen houdt ervan en het kost weinig moeite om te maken. Wij gebruiken voor kipspiesjes graag kip van antibioticavrije Gildehoen. De Gildehoen is namelijk een duurzaam stukje pluimveevlees, ...
- Renska Katers
- 24 jun 2021
-
39views
BBQ Rib Fingers
Iberico rib fingers (carne de costilla) zijn fantastisch gemarmerde stukjes vlees die een voor een worden gesneden uit de ribben van het Iberico varken. Dit is dus het vlees dat aan de botjes van een sparerib zit, en juist van het Iberico varken is ...
- Renska Katers
- 5 mei 2021
-
122views
Rib roast op de BBQ
Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks ...
- Renska Katers
- 21 apr 2021
-
219views
Sukade op de BBQ
Sukade is niet alleen ideaal om te stoven, maar kan ook als een steak worden gegrild! Sukade wordt op deze manier ook wel flat iron steak genoemd. ...
- Renska Katers
- 14 apr 2021
-
161views
Zoete spareribs van de BBQ of uit de oven
Met dit recept maak je serieus indruk! Heerlijk zoete ribs en vlees dat zo van het bot afvalt. Lekker met een frisse salade en ...
- Renska Katers
- 5 apr 2021
-
146views
Brisket op de BBQ
Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de ...
- Renska Katers
- 24 mrt 2021
-
14407views
Lamsrack uit de oven
Met lam kun je alle kanten op, maar met dit makkelijke ovenrecept voor lamsrack kan het echt niet mis ...
- Renska Katers
- 17 mrt 2021
-
91views
Wild zwijn rugfilet rollade van de BBQ
Maak van onze wild zwijn rugfilet je eigen zelfgemaakte ...
- Renska Katers
- 17 mrt 2021
-
3476views
Buikspek op Oosterse wijze
Buikspek is een veelzijdig en erg smaakvol stuk varkensvlees, en de laatste jaren steeds populairder. En terecht! De varkensbuik is een vrij vet deel van het varken en daarom heerlijk mals, sappig en barstensvol smaak. Buikspek is vooral geschikt om ...
- Renska Katers
- 10 mrt 2021
-
60views
Reversed sear picanha
De picanha is het populairste stuk vlees voor op de BBQ in Zuid-Amerika en dan met name Brazilië. Maar ook in Nederland wordt dit mooie stuk vlees steeds populairder! In Nederland wordt het verkocht onder de naam staartstuk. Picanha heeft een mooie ...