Barbecue

Reversed sear picanha

De picanha is het populairste stuk vlees voor op de BBQ in Zuid-Amerika en dan met name Brazilië. Maar ook in Nederland wordt dit mooie stuk vlees steeds populairder! In Nederland wordt het verkocht onder de naam staartstuk. Picanha heeft een mooie ...

Boter malse Bavette rollade, ons geheim...

De Lente Zodra we weer richting de 18 graden en hoger gaan, weten wij wat we als eerste op de Kamado gooien.. Een heerlijk sappig-gerookte Bavette rollade. Elke keer weer staan we verbaasd over de smaak van dit heerlijke stuk vlees. En wat nog ...

Moinkballs

Een echte klassieker onder de barbecue snacks! Heerlijk eenvoudig en snel te bereiden. Ingrediënten (voor zo’n 30 balletjes)- 300 gram gerookt ontbijtspek- BBQ saus - 750 gram rundergehakt - 40 gram Parmezaanse kaas geraspt - 1 ei losgeklopt ...

Kansas Ramen Smasher

Alles voor de perfecte hamburger! Of je ze nu voorgevormd en gekruid koopt of ze helemaal zelf bouwt, alles kan en alles mag! Wij hebben alles in huis voor de perfecte hamburger van gehakt tot burgers tot sla en de ideale sauzen. Hieronder een recept ...

Chilidogs

Ingrediënten - 4 hotdogs - 4 hotdog broodjes - 500 gr rundergehakt - 100 gram spekblokjes - 2 Theelepels worcester sauce - 3 eetlepels ketchup - 1 eetlepel dijon mosterd - 1 eetlepel gesneden chipotle peper- 1 theelepel chilipoeder - 2 ...

Beer can chicken

Beer can chicken Tijd voor een low and slow klassieker: de beer can chicken. Een populair gerecht met een stoer imago. Maar hoe ingewikkeld het ook lijkt, het is heel eenvoudig om te maken. Ben je een beginner als het om low and slow barbecuen gaat? ...

Recept voor low&slow short ribs

Minder bekend dan de spareribs zijn de short ribs. En onterecht als je het ons vraagt, want ze zijn minstens net zo lekker! De short ribs in dit recept zijn van Blonde d’Aquitaine runderen. In tegenstelling tot de spareribs zijn de short ribs dus ...

Chimichurri

Ingrediënten:- 100 ml olijfolie - 5 teentjes knoflook, geperst - halve witte ui, gesnipperd - 1 sjalotje, gesnipperd - 1 chillipeper fijngesneden (met of zonder zaadjes) - 3 eetlepels rode wijnazijn - 2 eetlepels verse oregano - 10 gram ...

Bavette met chimichurri

Ingrediënten: - Bavette 1kg (vinkenlap) - Grof zeezout - Vers gemalen peper Benodigdheden:- BBQ met deksel - Kerntemperatuur meter - BBQ tang Bereidingswijze: Bereid de BBQ voor op direct grillen, het is een dun stukje vlees wat niet veel ...

Cote de boeuf blonde d'Aquitaine

Ingredienten: - Cote de bouef van ongeveer 1,5 kg (of groter of kleiner)- Vers gemalen peper - Fijn zeezout Benodigdheden: - BBQ met deksel - Kerntemperatuurmeter - Vleestang Bereidingswijze: Zoals je hierboven al ziet heb je niet veel nodig ...
Producten 31-40 van 43
Toon per pagina