Gildehoen Kippendijen met knoflook en wijn op Spaanse wijze

Gildehoen Kippendijen met knoflook en wijn op Spaanse wijze

Gildehoen Kippendijen met knoflook en wijn op Spaanse wijze

Vandaag maken we onze favoriete Spaanse variant, heerlijke Gildehoen Kippendijen met knoflook en een scheutje witte wijn, lekker als tapas bij de borrel of in combinatie met bijvoorbeeld rijst als avondmaaltijd.

Gildehoen kippendijen is één van onze meest verkochte kipproducten, dit komt natuurlijk omdat de Gildehoen een duurzaam stukje pluimvee vlees is voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Gildehoen is een puur product; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Maar niet te vergeten, kip is echt een enorm veelzijdig product wat gemakkelijk te bereiden is!

Ingredïenten

Bereiding

  1. Snijd de Gildehoen kippendijen in stukjes
  2. Snijd de peterselie
  3. Meng het zout, peper, olijfolie, paprikapoeder, citroensap en de wijn
  4. Verwijder het velletje van de knolook en pers de knoflook teentjes door de mix
  5. Meng alles tot één geheel
  6. Dek het af en zet het in de koelkast, laat het geheel voor tenminste 4 uur marineren, dan trekken al die smaken er lekker in.
  7. Als het zover is, verhit je een beetje olijfolie en bak je de Gildehoen kippendijen in ongeveer 10 minuten gaar.

Eet smakelijk!

 

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Kus van Thérèse - Verdejo 2017
Kus van Thérèse - Verdejo 2017
11.99