Pannenkoeken met wildstoof

Pannenkoeken met wildstoof

Pannenkoeken met wildstoof

Combineer de zoete smaak van pannenkoek met het magere vlees van wild. Laat je verrassen!

 

Dit heb je nodig voor 8 pannenkoeken:

250 gr. bloem

500 ml. biologische A2 melk van Erve Slendebroek

biologische eieren

1 appel

1 tl kaneel

Snufje zout

Boter van Erve Slendebroek om in te bakken

Wildpoulet of kant-en-klare wildstoof

 

Zo maak je de pannenkoeken met wildstoof:

Allereerst maak je onze overheerlijke Zwolse stoof waarbij je het rundvlees vervangt door wildpoulet. Nog makkelijker? Gebruik dan de kant-en-klare wildstoof. Wanneer de Zwolse stoof bijna klaar is, begin je met het bakken van de pannenkoeken. Zo maak je de pannenkoeken:

Meng het zout en kaneel door de bloem en voeg vervolgens de helft van de melk toe. Voeg een voor een de eieren en de rest van de melk toe. Klop goed tot je geen klontjes meer hebt. Schil de appel en rasp hem boven het beslag. Roer alles nog een keer goed door elkaar. Laat de pan warm worden, voeg een klontje boter toe en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

Serveer de Zwolse stoof op de pannenkoeken of er naast. Ook heerlijk met een dot bosvruchtenjam van Fiordifrutta.

Geniet van de pannenkoeken met wildstoof!

 

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Producten in dit recept bestellen:
Poulet Wild Zwijn
Poulet Wild Zwijn
15.45