Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Pannenkoeken met wildstoof

Combineer de zoete smaak van pannenkoek met het magere vlees van wild. Laat je verrassen!

Dit heb je nodig voor 8 pannenkoeken:

250 gr. bloem

500 ml. biologische A2 melk van Erve Slendebroek

2 biologische eieren

1 appel

1 tl kaneel

Snufje zout

Boter van Erve Slendebroek om in te bakken

Wildpoulet of kant-en-klare wildstoof

 

Zo maak je het:

Allereerst maak je onze overheerlijke Zwolse stoof waarbij je het rundvlees vervangt door wildpoulet. Nog makkelijker? Gebruik dan de kant-en-klare wildstoof. Wanneer de Zwolse stoof bijna klaar is, begin je met het bakken van de pannenkoeken. Zo maak je de pannenkoeken:

Meng het zout en kaneel door de bloem en voeg vervolgens de helft van de melk toe. Voeg een voor een de eieren en de rest van de melk toe. Klop goed tot je geen klontjes meer hebt. Schil de appel en rasp hem boven het beslag. Roer alles nog een keer goed door elkaar. Laat de pan warm worden, voeg een klontje boter toe en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

Serveer de Zwolse stoof op de pannenkoeken of er naast. Ook heerlijk met een dot bosvruchtenjam van Fiordifrutta.

 

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde berichten
  1. Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat!
  2. Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen bereiden
  3. Hazenpeper Hazenpeper Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas komt.
  4. Wild zwijn bout Wild zwijn bout Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde.
Gerelateerde producten