Stoofpot
05 Oct, 2021
Jager Boer
Weergaven
Draadjesvlees dat smelt op je tong!
Wie draadjesvlees niet kent, weet niet wat hij of zij mist! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, dat smelt op je tong. Het kost wat tijd maar dat is het helemaal waard!
Ingrediënten 3 personen:
450 gram magere runderlappen45 gram boterZout & peper1.5 uien2 tenen knoflook1.5 tomaten2 kruidnagelssnufje foelie1.5 laurierblaadjes120 ml...
16 Sep, 2021
Jager Boer
Weergaven
Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten
Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat...
15 Sep, 2021
Renska Katers
Weergaven
Stoofpot van hert
Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult...
14 Sep, 2021
Lisa Koers
Weergaven
Straffe Wildzwijnstoof
Straffe Wildzwijnstoof
Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak!
Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 gr dobbelsteentjes spek van Bio VarkenBloem3 tenen knoflook2 eetlepels zonnebloem olie3 uien200 gr ...
29 Jul, 2021
Renska Katers
Weergaven
Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer naar...
27 Jul, 2021
Renska Katers
Weergaven
Coq au vin met kippendijen
Coq au vin met kippendijen
Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven!
Benodigdheden:
8 kippendijen400 gr. (kastanje)champignons 400 gr. sjalotten4 takjes verse tijm250 gr. ...
05 Nov, 2019
Lisa Koers
Weergaven
Hazenpeper
Herfst en winter vragen om heerlijke warme stoofpotten voor een gezellige avond aan tafel.Hazenpeper is een eeuwenoud recept wat hier heel goed van pas komt...