NU €5.- KORTING OP ONS VOORDEEL VLEESPAKKET! 

Stoofpotten

  1. Gestoofde runderschenkel

    Gestoofde runderschenkel

    Schenkel is afkomstig van de bovenpoot van het rund en bestaat uit vlees en merg. Runderschenkel is vooral geschikt om een krachtige bouillon van te trekken of om een stoofschotel mee te maken. Wat dacht je van een heerlijk zachte Ossobucco van rund met gegrilde sla!

  2. Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevertjes zijn ontzettend veelzijdig en verrassend lekker. Probeer dit ouderwetse orgaanvlees eens met een heerlijke Stroganoffsaus!     Wat heb je nodig voor 4 pers:roomboter 500 gram kippenlevers1 ui3 teentjes knoflook 1 rode paprika1 bakje champignons1/2 courgette1 blikje tomatenpuree1 el paprikapoeder200 ml.
  3. Varkenslever met ui en spek

    Varkenslever met ui en spek

    Een overheerlijk en simpel gerecht met 1 van onze favoriete "vergeten vlees"-soorten, de lever. Het liefst bakken wij de lever van een door ons geschoten ree direct in het veld op met wat ui en spek, heerlijk! Maar dit kan natuurlijk ook gewoon thuis in eigen keuken, een heerlijk verwarmend gerecht met pure smaken. Wat heb je nodig:40 gr. boter
  4. Jachtschotel

    Jachtschotel

    De oorsprong van dit gerecht is eigenlijk al vrij makkelijk te herleiden uit naam, wanneer de jager thuis kwam van een dag hard werken stond er vaak een echte jachtschotel voor hem klaar. Een voedzame en stevige maaltijd met aardappelpurree en lekker stoofvlees. In plaats van sucadelappen kun je ook gaan voor bijvoorbeeld gehakt, ook erg lekker en
  5. Zwolse runderstoof met donker bier

    Zwolse runderstoof met donker bier

    Het is weer herfst, dus de hoogste tijd om weer heerlijke stoofpotten op tafel te zetten. Die heerlijke geur die weer in huis hangt en gezellig samen om tafel om te genieten van alles wat onze boeren te bieden hebben. En dat doe je natuurlijk het liefst met mooie lokale en duurzame producten! Ons recept voor heerlijke Zwolse runderstoofpot met mooi
  6. Heerlijke Hongaarse Goulash

    Heerlijke Hongaarse Goulash

    Wat is Goulash? Goulash is een heerlijk Hongaars stoofgerecht, van oorsprong ontstaan bij de runderherders en dus bereid met rundvlees (Het zou evt ook kunnen met varken). Ingrediënten 2/3 personen: 500 g riblappen (Gesneden in blokjes) 1.5 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook (in stukjes) 0,5 winterpeen, in kleine stukjes 0,25 rode peper
  7. Draadjesvlees dat smelt op je tong!

    Draadjesvlees dat smelt op je tong!

    Wie draadjesvlees niet kent, weet niet wat hij of zij mist! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, dat smelt op je tong. Het kost wat tijd maar dat is het helemaal waard!   Ingrediënten 3 personen:   450 gram magere runderlappen45 gram boterZout & peper1.5 uien2 tenen knoflook1.5 tomaten2 kruidnagelssnufje foelie1.5 laurierblaadjes120 ml
  8. Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten

    Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten

    Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat!

  9. Stoofpot van hert

    Stoofpot van hert

    Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!

     

  10. Straffe Wildzwijnstoof

    Straffe Wildzwijnstoof

    Straffe Wildzwijnstoof  Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak! Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 gr dobbelsteentjes spek van Bio VarkenBloem3 tenen knoflook2 eetlepels zonnebloem olie3 uien200 gr

Producten 1-10 van 13

Pagina
Toon per pagina