Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Stoofpotten

  1. Vergeten kalfswangen met venkelrisotto

    Vergeten kalfswangen met venkelrisotto

    Een vrij onbekend, of eigenlijk vergeten, stukje vlees zijn kalfswangen. Kalfswangen zijn constant in beweging als de jonge runderen aan het (her)kauwen zijn. Dit bijzondere stukje vlees bevat veel spieren en bindweefsel. Het bindweefsel wordt tijdens het stoven omgezet in gelatine. Hierdoor blijft het vlees botermals! Dit minder bekende stukje
  2. Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels

    Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels

    Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels De gemengde wildpoulet van Jager en Boer bestaat uit stukjes ree, wild zwijn en hert. Maak er bijvoorbeeld eens een romig stoofpotje mee. Dit recept is feestelijk en bevat een verrassende combinatie van cider, vanille en romige crème fraîche. Maak er Macaire aardappels bij voor een
  3. Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel

    Oosterse stoof met lamsvlees en zoete aardappel

    Wij Hollanders denken bij stoofvlees al snel aan de zwaardere stoofpotten met wild of rundvlees, heerlijk verwarmend en een typisch gerecht voor de herfst of winter. Je kunt echter ook heerlijke stoofpotten maken met lichter vlees, bijvoorbeeld met lam. In het Midden-Oosten, maar ook in Azië wordt lamsvlees veelvuldig gebruikt voor het bereiden
  4. Stoofvlees van wild

    Stoofvlees van wild

    De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de Veluwe. We maken deze wildstoof namelijk van wildpoulet van mooi gesneden stukjes vlees van ree, hert en wild zwijn. Na een
  5. Gestoofde runderschenkel

    Gestoofde runderschenkel

    Schenkel is afkomstig van de bovenpoot van het rund en bestaat uit vlees en merg. Runderschenkel is vooral geschikt om een krachtige bouillon van te trekken of om een stoofschotel mee te maken. Wat dacht je van een heerlijk zachte Ossobucco van rund met gegrilde sla!

  6. Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevers met Stroganoffsaus

    Kippenlevertjes zijn ontzettend veelzijdig en verrassend lekker. Probeer dit ouderwetse orgaanvlees eens met een heerlijke Stroganoffsaus!     Wat heb je nodig voor 4 pers:roomboter 500 gram kippenlevers1 ui3 teentjes knoflook 1 rode paprika1 bakje champignons1/2 courgette1 blikje tomatenpuree1 el paprikapoeder200 ml.
  7. Kalfslever met ui & spek

    Kalfslever met ui & spek

    <p>Een overheerlijk en simpel gerecht met 1 van onze favoriete "vergeten vlees"-soorten, de lever. Het liefst bakken wij de lever van een door ons geschoten ree direct in het veld op met wat ui en spek, heerlijk! Maar dit kan natuurlijk ook gewoon thuis in eigen keuken, een heerlijk verwarmend gerecht met pure smaken.</p> <p><
  8. Jachtschotel

    Jachtschotel

    JachtschotelDe oorsprong van dit gerecht is eigenlijk al vrij makkelijk te herleiden uit naam, wanneer de jager thuis kwam van een dag hard werken stond er vaak een echte jachtschotel voor hem klaar. Een voedzame en stevige maaltijd met aardappelpurree en lekker stoofvlees. In plaats van stooflappen kun je ook gaan voor bijvoorbeeld gehakt, ook erg
  9. Zwolse runderstoof met donker bier

    Zwolse runderstoof met donker bier

    Het is weer herfst, dus de hoogste tijd om weer heerlijke stoofpotten op tafel te zetten. Die heerlijke geur die weer in huis hangt en gezellig samen om tafel om te genieten van alles wat onze boeren te bieden hebben. En dat doe je natuurlijk het liefst met mooie lokale en duurzame producten! Ons recept voor heerlijke Zwolse runderstoofpot met mooi
  10. Heerlijke Hongaarse Goulash

    Heerlijke Hongaarse Goulash

    Wat is Goulash? Goulash is een heerlijk Hongaars stoofgerecht, van oorsprong ontstaan bij de runderherders en dus bereid met rundvlees (Het zou evt ook kunnen met varken). Ingrediënten 2/3 personen: 500 g riblappen (Gesneden in blokjes) 1.5 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook (in stukjes) 0,5 winterpeen, in kleine stukjes 0,25 rode peper

Producten 1-10 van 17

Pagina
Toon per pagina