NU GRATIS KOGELBIEFSTUK VAN DE BLONDE D'AQUITAINE CA. 200 G T.W.V. 6.40 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

Wild paasmenu

WILD PAASMENU

Zeg je wild, dan denken veel mensen aan het najaar of de Kerst. Maar wat veel mensen niet weten is dat wild bijna het hele jaar door verkrijgbaar is. Dus ook met Pasen kun je wild prima op het menu zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van hertencarpaccio vooraf, een rollade van wild zwijn als hoofgerecht en een lekker boeren toetje toe. Ons wild paasmenu ziet er dan alsvolgt uit:

 

Voorgerecht - Hertencarpaccio
Een heerlijk, maar mager stukje hert vooraf. Serveer je hertencarpaccio met hazelnoten en truffelkaas voor een bijzonder wild voorgerecht.

Hoofdgerecht - Wild zwijn rollade
Steel de show met deze luxe en sappige rollade van wild zwijn als hoofdgerecht. Lekker met een paddenstoelenstamppot.

Nagerecht - Boetje boomgaardfruit
Sluit je wilde paasmenu af met een boeren toetje. Een heerlijke boerenyoghurt met daar boven op een vruchtenmoes van verschillende boomgaardvruchten. 

 

We wensen je een hele fijne en smakelijke Pasen!

 

Instagram

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @Jagerenboer of #Jagerenboer. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerde berichten
  1. Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat!
  2. Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen bereiden
  3. Wild zwijn bout Wild zwijn bout Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde.
  4. Straffe Wildzwijnstoof Straffe Wildzwijnstoof
Gerelateerde producten