Wild snacken

Naast jouw dagelijks stukje vlees of vlees voor de barbecue, kun je bij Jager&Boer ook terecht voor de lekkerste snacks. Zo vind je bij ons frikandellen, bitterballen en kroketten van wild, kalf of rund. Of kies voor een borrelplank met kaas en droge worst van hert, wild zwijn of ree en maak er een wilde snackavond van!

Ook onze snacks zijn van ECHT wild

Net als op onze andere wildproducten, prijkt op onze snacks van wild ook het ECHT WILD keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het wild ook écht wild is. Zo ben je ervan verzekerd dat dit vlees afkomstig is van wilde dieren die daadwerkelijk in vrijheid hebben geleefd. Ze zijn in hun natuurlijke habitat opgegroeid en hebben in hun eigen voedsel moeten voorzien. Er is geen bemoeienis geweest van de mens en het wild heeft geen kunstmatige bijvoeding, medicatie of antibiotica gehad. Ook laat dit keurmerk zien dat wild geschoten is door gediplomeerde jagers en geborgen is door gekwalificeerde personen. Met het ECHT wild keurmerk weet je zeker dat het goed zit.

Lekker wild snacken

Naast dat je een puur natuur en eerlijk product in handen hebt wanneer er een ECHT wild keurmerk op zit, zijn de wild snacks ronduit genieten. Nét even wat specialer dan de gewone bittergarnituur zijn bijvoorbeeld de kroketten van wild zwijn, de bitterballen van hert of de kalfsfrikandellen. Of zet een bijzondere borrelplank op tafel met de droge worsten van Jager&Boer. Snij eens een droge worst aan van hert met oregano, ree met peper of wild zwijn met venkel. Proef zelf de exclusieve smaak!

 

Gerelateerde berichten
  1. Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat!
  2. Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Reerugfilet met aardappelgratin en paddenstoelen Deze gratin is bij alle soorten wild te gebruiken, zeker bij gebraden reerug!De reerug is eigenlijk het meest delicate stukje vlees wat de natuur te bieden heeft. Er is dus ook niet veel voor nodig om dit stukje lekker te kunnen bereiden
  3. Wild zwijn bout Wild zwijn bout Een hele bout uit de oven, aan het spit of van de barbecue is een feest voor het oog. Met zo'n groot stuk vlees waan je ook jezelf als een wilde.
  4. Straffe Wildzwijnstoof Straffe Wildzwijnstoof
Gerelateerde producten