Winter
- Jager&Boer
- 7 nov 2022
-
1583views
Wild zwijn procureur uit de oven
Wild zwijn procureur uit de oven
Vlees van wild zwijn, of everzwijn, kun je eigenlijk net zo bereiden als varkensvlees. Hoewel vlees van wild in zijn algemeenheid magerder is dan gewoon vlees, omdat ze meer beweging krijgen en zelf voorzien in hun ...
- Jager&Boer
- 31 okt 2022
-
1227views
Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels
Romige stoof van gemengd wildpoulet, cider en Macaire-aardappels
De gemengde wildpoulet van Jager en Boer bestaat uit stukjes ree, wild zwijn en hert. Maak er bijvoorbeeld eens een romig stoofpotje mee. Dit recept is feestelijk en bevat een ...
- Jager&Boer
- 26 okt 2022
-
1191views
In 10 tips de lekkerste wildstoof op tafel!
Wildstoof is comfortfood, vooral in de herfst en winter. Niet alleen oma’s maken de meest heerlijke stoofpot. Jager en Boer heeft diverse soorten wildpoulet voor een stoof. Met deze tien tips maak jij ook de lekkerste wildstoof zelf!
...
- Jager&Boer
- 24 okt 2022
-
136views
Hertengehaktballen met spruitenstamppot
Hertengehaktballen met spruitenstamppot
Waarschijnlijk heb je weleens gehaktballen van rundvlees of varkensvlees gegeten en wellicht ook van kipgehakt. Maar probeerde je ook al eens gehaktballen van hertengehakt? Het is misschien minder voor de hand ...
- Jager&Boer
- 29 sep 2022
-
1646views
Stoofvlees van wild
Stoofvlees van wild
De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden!
Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...
- Jager&Boer
- 26 sep 2022
-
55views
Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney
Overheerlijk broodje edelhertenbiefstuk met uienchutney
Een broodje warm vlees wordt extra bijzonder met een biefstuk van edelhert, vlees dat rechtstreeks afkomstig is van de Veluwe. Deze edelherten hebben vrij rondgelopen en zijn het ...
- Jager&Boer
- 22 sep 2022
-
216views
Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel
Edelhertenbiefstuk met risotto, champignons en appel
Met de overgang naar de herfst mogen de heerlijke wildgerechten niet op tafel ontbreken. Toch zijn sommige mensen terughoudend met het bereiden van wild. Bang om het te verpesten? Of is het ...
- Jager&Boer
- 19 sep 2022
-
50views
Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney
Tamme eendenborst met homemade pruimenchutney
Eend is een echte klassieker en doet het altijd goed bij de maaltijd. Rijk van smaak en heerlijk sappig. Veel malser dan bijvoorbeeld kipfilet en dat komt door de vetrand die eendenborst heeft. Door die ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
339views
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato is echt een typisch Italiaans voorgerecht, super makkelijk te maken (in nog geen 15 minuten) en zo lekker! Trakeer je gasten en jezelf met een heerlijk broodje vitello tonnato bij de lunch of als fantastisch ...
- Jager&Boer
- 8 apr 2022
-
1680views
Wild zwijn rollade
Wild zwijn rollade
Wild zwijn heeft een uitgesproken wild smaak en is heerlijk om bijvoorbeeld te verwerken in een rollade. Vlees van wild zwijn is magerder dan gewoon varkensvlees, en gekocht bij Jager&Boer ook nog met ECHT wild keurmerk. Dit ...