Winter
- Renska Katers
- 24 mrt 2021
-
14907views
Lamsrack uit de oven
Met lam kun je alle kanten op, maar met dit makkelijke ovenrecept voor lamsrack kan het echt niet mis ...
- Renska Katers
- 17 mrt 2021
-
92views
Wild zwijn rugfilet rollade van de BBQ
Maak van onze wild zwijn rugfilet je eigen zelfgemaakte ...
- Renska Katers
- 17 mrt 2021
-
3649views
Buikspek op Oosterse wijze
Buikspek is een veelzijdig en erg smaakvol stuk varkensvlees, en de laatste jaren steeds populairder. En terecht! De varkensbuik is een vrij vet deel van het varken en daarom heerlijk mals, sappig en barstensvol smaak. Buikspek is vooral geschikt om ...
- Renska Katers
- 10 mrt 2021
-
63views
Reversed sear picanha
De picanha is het populairste stuk vlees voor op de BBQ in Zuid-Amerika en dan met name Brazilië. Maar ook in Nederland wordt dit mooie stuk vlees steeds populairder! In Nederland wordt het verkocht onder de naam staartstuk. Picanha heeft een mooie ...
- Jager&Boer
- 18 feb 2021
-
211views
Varkenshaas met champignonroomsaus
Varkenshaas met champignonroomsaus is een klassieker onder de vleesgerechten, maar eentje die altijd een succes is. Het varkenshaasje is ongetwijfeld een van de populairste stukjes vlees. De varkenshaas is een malse spier van de rug van het varken ...
- Renska Katers
- 18 nov 2020
-
2715views
Wilde eend uit de oven
Zet eens wat feestelijks voor twee op tafel met wilde eend! Wilde eend is wat sterker van smaak dan tamme eend en tevens wat minder vet. Wintergroenten uit de oven en een mooie Merlot of Pinot noir maken dit gerecht helemaal ...
- Renska Katers
- 11 nov 2020
-
1526views
Wild zwijn rugfilet
De rugfilet is een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.
...
- Renska Katers
- 28 okt 2020
-
4710views
Hazenbout met rode wijnsaus
Hazenvlees heeft een bijzondere en krachtige wildsmaak. Dit komt vooral doordat ze zich in de natuur te goed doen aan wilde kruiden en gewassen. Het vlees van de haas is ideaal voor een mooi stoofgerecht als hazenpeper. Ook kun je, zoals in dit ...
- Renska Katers
- 21 okt 2020
-
683views
Hertenrugfilet met cranberries
Hertenvlees heeft een wat meer uitgesproken wildsmaak dan ree en is heerlijk om te combineren met vruchtencompôtes, herfstgroenten en rijke ...
- Renska Katers
- 19 okt 2020
-
44views
Fazantenborst met rookworst en spek
Fazantenborst met rookworst en spek
Fazantenborst is een fijn stukje vlees met een kruidige smaak. Mooi mager vlees met een milde wildsmaak dat het beste te bereiden is door het te braden in de oven of in de pan. Ook is fazantenborst heerlijk om ...