Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Zomer

  1. Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs

    Maak zelf je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs

    Maak je eigen rub en glace voor zoete of pittige spareribs Ons favoriete gerecht van de barbecue – en van vele mensen met ons – zijn spareribs! Je hebt er wel wat tijd voor nodig, want ze zijn het lekkerst met een low & slow bereiding (en voor wie minder tijd heeft zijn er voorgegaarde en gemarineerde spareribs!), maar dan kun je ook echt
  2. Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!

    Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes!

    Typisch Frans BBQ-gerecht: brochettes! Wat zeker niet mag ontbreken op een Franse barbecue zijn brochettes. De Fransen maken de brochettes, oftewel spiesjes, met allerlei verschillende vleessoorten. Van rundvlees tot kip en van varken tot eend. Breng de Franse vakantievibes naar je bord met brochettes de bavette, de canard, de poulet ou de porc
  3. Pittige platgeslagen burger: de kip smashburger!

    Pittige platgeslagen burger: de kip smashburger!

    Pittige platgeslagen burger: de kip smashburger! De smashburger is afkomstig uit, hoe kan het ook anders, Amerika! Bij een smashburger wordt een bal gehakt op een hete plaat geplaatst en vervolgens met een spatel stevig platgedrukt, waardoor de burger wordt samengeperst en er een dunne, knapperige korst ontstaat. Dit zorgt voor een intense smaak
  4. Kaas ui burgers voor comfy food cravings

    Kaas ui burgers voor comfy food cravings

    Kaas ui burger voor comfy food cravings   Soms heb je van die dagen, dan is het tijd voor comfy food. Een heerlijk dikke hamburger is dan DE oplossing! Sowieso is een vette burger altijd een goed idee. Je kunt ons er in ieder geval voor wakker maken. De kaas ui burgers die we in dit recept gebruiken zijn super snel klaar, en hebben weinig
  5. Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas

    Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas

    Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas You hate it or you love it: ananas op je burger! Maar met dit recept hebben we zelfs de haters binnen ons team weten te overtuigen: Iberico burgers met teriyakisaus en verse ananas. Deze burgers van Iberico varkens zijn heerlijk sappig zoals we van Iberico vlees gewend zijn en krijgen door de honing
  6. Bavette op de barbecue bereid je zo!

    Bavette op de barbecue bereid je zo!

    Bavette op de barbecue bereid je zo met behulp van dit stap-voor-stap kookfilmpje maak je er een gegarandeerd succes van! Een bavette steak, ook wel flank steak genoemd, is een prachtig stukje vlees van het dikste gedeelte van de vang van de koe. Misschien ken je het ook wel als vanglap of vinkelap. En hoewel het wordt geschaard onder 'vergeten
  7. Zomerstamppot met rundervinken en honingmosterdsaus

    Zomerstamppot met rundervinken en honingmosterdsaus

    Van stamppot wordt er vaak gedacht dat het een typisch wintergerecht is, maar met producten van het seizoen tover je deze oer-Hollandse maaltijd ook tijdens de zomer op tafel. Onze zomerstamppot met snijbonen en sappige rundervinken is het perfecte gerecht om ook in de zomer van te genieten. Deze stamppot combineert de rijke traditie van
  8. Lamskoteletten met een heerlijk frisse lentesalade

    Lamskoteletten met een heerlijk frisse lentesalade

    Lamskoteletten zijn een populair stukje vlees, afkomstig is van jonge schapen. De koteletten van lam zijn mals en hebben een subtiele, karakteristieke smaak die veel mensen lekker vinden. Je kunt ze op verschillende manieren bereiden; gegrild, gebakken of gestoofd. Lekker met kruiden als rozemarijn, tijm of knoflook om de smaak te versterken. Veel
  9. Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Zomerse stamppot met verse worst van wild zwijn

    Met deze stamppot hinken we op twee seizoenen. De stamppot van rucola en zongedroogde tomaten smaakt naar de zomer. De verse worst van wild zwijn is echter een hele duidelijke hint naar de herfst en winter. Wie had gedacht dat die twee zo goed te combineren zijn?! De verse worst van wild zwijn is een echte aanrader voor iedereen die nog niet zo’
  10. Zomers gerecht voor ganzenborst met couscous

    Zomers gerecht voor ganzenborst met couscous

    Veel mensen denken bij wild aan typisch winterse gerechten, maar wild kan prima het hele jaar door gegeten worden. Zo maakten wij dit zomerse gerecht waarbij we gans combineerden met smaken uit de Noord-Afrikaanse keuken: Ras-el-hanout, couscous, pistachenoten en abrikozen. Gans is mager vlees met een fijne wildsmaak, verrassend mals met een

Producten 1-10 van 43

Toon per pagina