Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Boeren hangop - 450 ml

Boeren hangop kenmerkt zich door een volle en milde licht zure smaak. Omdat het is gemaakt van yoghurt heeft het dezelfde probiotische eigenschappen. Hangop is een zeer voedzaam eiwitrijk product.

Het wordt verkregen door het vocht uit de yoghurt te laten lekken waardoor een dikke romige structuur overblijft. In tegenstelling tot kwark (=kaasproduct) behoort Hangop tot de zure melkproducten. Hangop laat zich bijvoorbeeld heerlijk combineren met vruchtensauzen of vers fruit. Ook laat het zich uitstekend gebruiken als dressing in salades.

A2 Zuivel haal je bij Jager&Boer!

Gevoelig voor koemelk? Op zoek naar echte boerenzuivel bij u in de buurt? Rauwe melk of A2 melk bestellen? Dankzij de unieke eiwitsamstelling en onze grasgevoerde koeien kunt u weer genieten van een heerlijk glas melk! A2-Zuivel, natuurlijk voor iedereen!

A2 zuivel, natuurlijk voor iedereen

Wie kent de slogan ‘melk is goed voor elk’ nog? Maar door de toenemende voedselintolerantie zijn steeds meer mensen gevoelig voor melk en andere zuivelproducten geworden. Zonde en niet nodig! Iedereen zou toch moeten kunnen genieten van een lekkere glas melk?

Daarom hebben de boeren van Erve Slendebroek zich volledig toegelegd op de productie en verwerking van zogenoemde A2-melk. En nee, dat heeft niets met een snelweg te maken, maar alles met de genen van het rundvee en de bijzondere – natuurlijke – samenstelling van de geproduceerde zuivel. Dat, gecombineerd met onze gezonde bodem, verantwoord en duurzaam ondernemen, creëert zuivel van puur natuur die anders is qua samenstelling dan gebruikelijk. Veel mensen die koemelk moeilijk verdragen blijken dankzij A2-Zuivel wél van onze zuivel te kunnen genieten. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boeren hangop - 450 ml
Uw waardering