Nu GRATIS Mini Varkensrillettes bij elke bestelling!

Coppa

De Coppa is een gedroogde procureur (nekspier) die met de hand is opgebonden en op smaak gebracht met bijpassende kruiden. 6 maanden gerijpt tot in perfectie. Heerlijk als onder andere antipasti in combinatie met een frisse wijn.

 

Op voorraad
Gewicht ca. 110 gram
3.19

Coppa 

Het varkensvlees van Jager&Boer is van de mooie scharrelvarkentjes van Dijk43. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! 

Naast het feit dat kleinschalig varkensvlees betere leefomstandigheden biedt voor de dieren, is het ook kwalitatief beter dan vlees afkomstig uit de bio-industrie. Zo is het vlees van vrije uitloop dieren over het algemeen malser en heeft het bovendien een lager vetgehalte. Dit komt uiteraard door het feit dat deze dieren meer tijd, ruimte en licht hebben gehad tijdens hun levensfase. Je koopt dus niet alleen vlees van een kleinschalige boer omdat de dieren een ‘Beter Leven’ hebben genoten, alhoewel dit een zeer belangrijk aspect is. Je koopt ook kleinschalig omdat het een betere kwaliteit en smaakbeleving van het vlees geeft!

Coppa koop je bij Jager&Boer!

De lekkerste coppa koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige biologische vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coppa
Uw waardering