Cote de Boeuf

Een overheerlijke malse en stoere steak.

Op voorraad
Gewicht: 850 gramPrijs per kg: € 46,79
Vanaf € 39,77

Een overheerlijke malse en stoere steak, gesneden uit de rib-eye maar dan met been. Het uitgelezen stuk vlees voor op de barbecue maar ook lekker vanaf de grill.

Bereiding:
Laat de steak eerst op kamertemperatuur komen. Kruid de steak vervolgens naar eigen smaak of met je favoriete kruidenmengsel of rub. Grill de steak vervolgens per kant zo'n 4 tot 6 minuten tot je een kerntemperatuur van ongeveer 52 graden. Laat de steak vervolgens afgedekt rusten. Eet smakelijk!

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

 

Herkomst: Duitsland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cote de Boeuf
Uw waardering
  1. Cote de boeuf blonde d'Aquitaine Cote de boeuf blonde d'Aquitaine
  2. Cote de boeuf reverse sear methode Cote de boeuf reverse sear methode Deze keer is met het mooie vlees van het biologische Galloway rund. Met zijn mooie dooradering heeft dit vlees super veel smaak en ziet er ook nog eens prachtig uit!