Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Droge worst mediterraan

Droge worst van varkensvlees met mediterrane kruiden. 

Droge worst met mediterrane kruiden koop je bij Jager&Boer

De lekkerste droge worst met mediterrane kruiden, puur lokaal varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke droge worst met mediterrane kruiden.

Bewaren: Droge worst is een verduurzaamd vleesproduct en kan prima buiten de koeling worden bewaard. Het liefst op een droge, donkere plek, dan zal de worst, mits onverpakt, ook nog wat verder indrogen en harder worden. Zo kun je de worst zeker nog 1-2 maanden bewaren. Als je van een wat zachtere worst houdt, kun je deze ook tijdelijk in de koelkast bewaren.

Herkomst: Nederland.

Varkensvlees, zout, KORIANDER, gemengde kruiden en specerijen; Korianderzaad gemalen, gemberpoeder, zwarte peper gemalen, Paprikapoeder, gemberpoeder, zwarte peper gemalen, cayennepeper gemalen, knoflookpoeder. Starterkulturen op draagstof dextrose. Suikers en dextrose.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Droge worst mediterraan
Uw waardering