4 GRATIS BURGERS MET UI EN KAAS T.W.V. 6.75 BIJ BESTEDING VANAF 30.-

Dry aged cote de boeuf Holstein - 450 gram

De côte de boeuf is van hetzelfde stuk als de rib eye en de tomahawk. Eigenlijk zit de côte de boeuf er qua formaat tussenin. Het bevat een stuk ribbeen wat bij een rib eye niet het geval is, maar de rib is niet zo lang als bij een tomahawk. Vandaar dat dit stuk zich naast op de barbecue ook uitstekend leent voor het grillen in een grillpan. Een fantastisch stuk dry aged vlees om te bereiden en serveren zowel binnen- als buitenshuis.

Het vlees wordt niet geïmporteerd uit verre overzeese landen, al ons rundvlees is afkomstig van Nederlandse melkkoeien die een aantal jaren op de boerderijen in Nederland hebben geleefd.

 

Op voorraad
Gewicht ca. 450 gram
29.95

RUNDERRAS HOLSTEIN

De Holstein koe vindt haar oorsprong in Nederland en werd er enkel en alleen gefokt voor haar melkproductie. Dit runderras verspreidde zich uiteindelijk tot in Noord-Amerika en verschillende Europese landen zoals Oostenrijk en Hongarije. Maar deze koe heeft naast haar uitgesproken melk ook overheerlijk Holstein vlees te bieden!

Wat een Holstein rund uniek maakt is dat ze haar hele leven lang melk produceert waar haar vlees een natuurlijke dieprode kleur heeft en door deze melkproductie een heerlijke smeuige en volle botersmaak krijgt. Deze melkproductie vormt dus de basis voor het smakelijke Holstein vlees!

PREMIUM DRY AGED VLEES VAN HOLLANDSE HOLSTEIN KOE KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen om verschillende soorten dry aged vlees te proeven van ons mooie Hollandse Holstein rund? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Holstein

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dry aged cote de boeuf Holstein - 450 gram
Uw waardering