NU GRATIS 2 BBQ RUNDER SPIESJES T.W.V. 4.63 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

High and Fast Low and Slow

In het nieuwe Grate Goods Hot & Fast, Low & Slow leer jij alles over de lekkerste en beste Hot & Fast en Low & Slow recepten. Gevuld met 30 inspirerende BBQ recepten en talloze BBQ tips word je klaargestoomd tot echte pitmaster!

Barbecuen is een serieuze zaak geworden. We hebben goed materiaal, we kiezen voor goed vlees en verdiepen ons in specifieke bereidingstechnieken. We worden creatief en experimenteren met smaken en ingredienten.

De tijd en aandacht die je schenkt aan het maken van een barbecuegerecht is vergelijkbaar met het ambachelijke vakmanschap van iedere slager. Als vakman met een jarenlange traditie in smaak adviseert jouw slager je graag over het mooiste en beste vlees voor jouw lekkerste barbecuecreatie.

Dus haal een mooi groot stuk en neem de tijd om dit langzaam te laten garen met de 'low and slow' techniek. Of grill zelfgemaakte hamburgers en spiesen met de 'high and fast' techniek. Met de inspirerende recepten en de onmisbare informatie over temperaturen en bereidingstijden in dit boek heb je alles in huis om een echte barbecuemaster te worden.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:High and Fast Low and Slow
Uw waardering