NU GRATIS GRILLWORST WILD ZWIJN T.W.V. € 6.75 BIJ BESTEDING VAN 25.- OF MEER!

Japans Wagyu Haasbiefstuk Kagoshima A5+ BMS12

Japans Wagyu Haasbiefstuk van 100% raszuiver Japans Wagyu, namelijk Japanese Black Kagoshima Wagyu


Land van Herkomst: Japan
Opslagconditie: Diepvries / Quickfrozen 

Op voorraad
Gewicht: 250 gramPrijs per kg: € 269,95
Vanaf € 67,49

Japans Wagyu Haasbiefstuk van 100% raszuiver Japans Wagyu, namelijk Japanese Black Kagoshima Wagyu. Wagyu vlees wordt geclassificeerd van A1 tot en met A5, waarbij A5 het beste van het beste is. De vetmarmering in Wagyu vlees wordt gewaardeerd op een BMS score dat ligt tussen 1 en 12. Hierbij is 12 de hoogst haalbare kwaliteitsscore.

Haasbiefstuk is afkomstig van een spier die volgens kenners de vorm heeft van een uitgestrekte haas. Het delicate stukje haasbiefstuk zit links en rechts van de wervelkolom en wordt gesneden uit de lende van een volwassen rund.

Wagyu rundvlees is absoluut het neusje van de zalm onder de runderrassen en dan natuurlijk dat uit Japan. Wagyu vlees is prachtig gemarmerd met een uitzonderlijke structuur en smaak. Wagyu beef wordt geroemd om het intramusculaire vet en zijn geweldige marmering. Het vet smelt op relatief lage temperatuur en eveneens op je tong!

Bereiding: Verwarm de pan en laat een reepje vet van het Wagyu vlees smelten in de pan (als een soort van bakvet). Bak het vlees rondom bruin. Gaar het 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé. Wikkel het eventueel in aluminiumfolie en laat het een kwartier rusten in een voorverwarmde oven op 60 °C. Breng het vlees op smaak met versgemalen peper en zout.

Herkomst: Japan

100% raszuiver Japans Wagyu

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japans Wagyu Haasbiefstuk Kagoshima A5+ BMS12
Uw waardering