Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Bio kalfs schenkel

Met deze biologische kalfsschenkel maak je bijvoorbeeld het overheerlijke en traditionele Italiaanse gerecht Ossobuco.

Op voorraad
Gewicht v.a. 300 gramp/kg 29,25
Vanaf 8.78

Schenkel van biologisch kalf met Eko keurmerk. Vlees en mergpijp voor bijv. ossobuco.

 

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bio kalfs schenkel
Uw waardering
  1. Bone broth zelf maken Bone broth zelf maken Oma maakte het vroeger altijd zelf, échte bouillon van botten! Superhandig om op voorraad te hebben in de vriezer en stukken beter en lekkerder dan een bouillonblokje. Zelf bottenbouillon is allesbehalve moeilijk, je moet er alleen even de tijd voor nemen. De bouillon moet zeker 18 uur sudderen, maar hoe langer hoe beter in dit geval. Laat je het 72 uur op het vuur staan, dan heb je een geweldig smaakvolle en krachtige bone broth! Zelfgemaakte b