Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Braadlappen Blonde d'Aquitaine

Magere runderlappen van het Blonde d'Aquitaine rund. Ideaal voor een heerlijke stoofpot!

 

Op voorraad
Gewicht v.a. 250 gramp/kg 21,25
Waardering:
100 % of 100
Vanaf 5.31

Braadlappen van de Blonde D'aquitaine

Zin in een heerlijk magere stoofpot? Dan zijn onze braadlappen van het rund, echt iets voor jou! Braadlappen (magere runderlappen) worden zowel uit de schouder als uit de achterbout van het rund gesneden, zijn vrij mager en zijn zeer geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld 'draadjesvlees'. Laat voor een heerlijk stoofgerecht het vlees minstens 3 uur stoven.

Runderras de Blonde D'aquitaine

Bij Jager&Boer koop je braadlappen die afkomstig zijn van Blonde D'aquitaine runderen. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor het overheerlijke en magere rundergehakt van de Blonde d’Aquitaine! 

Magere runderlappen koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen in een heerlijk zachte en magere stoofpot van braadlappen van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag je magere runderlappen bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo'n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Braadlappen Blonde d'Aquitaine
Uw waardering