Neimeijer’s

VIER JAARGETIJDEN VARKENSVLEES

 

 Passie & Liefde

Wij zijn Jeroen en Nieske Neimeijer en zijn sinds 2012 eigenaar van Varkensbedrijf Neimeijer. We delen onze passie en liefde voor de varkens en ons bedrijf graag met mensen uit het dorp Heino en de regio, maar ook met iedereen daarbuiten. We laten graag zien wie we zijn, wat we doen en waaróm wij doen wat we doen.

In 2012 hebben we het bedrijf overgenomen van Bertus en Annie Neimeijer, de ouders van Jeroen. Met de overname hebben we het bedrijf omgeschakeld van een reguliere varkenshouderij naar een biologische houderij. De schaalvergroting in de sector, de toenemende kosten én de maatschappelijke druk hebben ervoor gezorgd dat we deze stap gezet hebben. Bovendien kregen we steeds meer het gevoel meer te willen doen op het gebied van dierenwelzijn.

We zijn erg positief, tevreden en enthousiast over deze stap en omschakeling. Hoewel het werk op bepaalde punten fysiek zwaarder is geworden, staan we dichterbij de dieren en geeft het kleine aantal dieren meer rust. Bovendien is het mogelijk om met een relatief klein aantal dieren een rendabele bedrijfsvoering te hebben.

Het betere leven

Ben je nieuwsgierig naar de biologische varkenshouderij? Neem een kijkje bij de biggetjes in de biggenstal. De kraamstal, waar het nieuwe leven begint. De zeugenstal en modderpoel waar onze zeugen verblijfen of wil je weten hoe onze biologische vleesvarkens leven? Kijk dan verder op onze website of kom gewoon langs!

kijk op 4jaargetijdenvlees.nl
Winkelen