Ontbijtspek Varken

Licht gezouten en gerookt rauw ontbijtspek.

Op voorraad
Gewicht ca. 110 gramp/kg 29,-
3.19

Licht gezouten en gerookte ontbijtspek. Lekker om te bakken met een eitje in de pan en lekker op een broodje. Ontbijtspek wordt gesneden uit de buik van het varken: dit deel bevat vlees doorregen met vet. Ontbijtspek wordt eerst gepekeld, gedroogd, gerookt en opgedraaid.

Ontbijtspek koop je bij Jager&Boer

De lekkerste ontbijtspek, 100% puur lokaal varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige varkensvlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het puur lokaal varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke ontbijtspek!

Ben je op zoek naar smaakvolle en eerlijke ontbijtspek? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje, 100% puur lokaal, varkensvlees bij Jager & Boer! 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Ingrediënten- en allergeneninformatie:

Biologisch varkensvlees, zout

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ontbijtspek Varken
Uw waardering