NU €5.- KORTING OP ONS VOORDEEL VLEESPAKKET! 

Pakket voor de simpele burger - 10 burgers!

Speciaal voor jou hebben we een geweldig pakket samengesteld met alleen maar burgers! Van simpele burger tot luxe burger! Voor ieder wat wils door de fijne diversiteit aan burgers in dit pakket zoals bijvoorbeeld de overheerlijke hamburgers van het Black Angus rund of de varkens burgers!

 

Inhoud van het pakket:
2x Black Angus burgers
2x Wild burgers
2x Varken burgers
2x Bio kalfsburgers
2x Bio Lamsburgers

 

Speciaal voor jou hebben we een geweldig pakket samengesteld met alleen maar burgers! Van simpele burger tot luxe burger! Voor ieder wat wils door de fijne diversiteit aan burgers in dit pakket zoals bijvoorbeeld de overheerlijke hamburgers van het Black Angus rund of de biologische varkens burgers!

Inhoud van het pakket:
2x Black Angus burgers
2x Wild burgers
2x Varken burgers
2x Bio kalfsburgers
2x Bio Lamsburgers

BIO KALFSVLEES VAN ECOFIELDS

In het prachtige dorp Wekerom op de Veluwe ligt de enige biologische kalverhouderij in Nederland. Hier betrekken ze de  kalveren van biologische melkveehouders. Zij kunnen immers niet alle kalveren houden. Vaak behouden zij hun vaarzen (de dames) voor de melkproductie. Veel van de kalveren zijn dan ook stiertjes. Alle kalveren komen uit Nederland. Niet te veel kilometers maken, dat is beter voor dier én foodprint.
De eerste tien weken van hun leven krijgen ze melk. Daarna krijgen ze een rantsoen van natuurlijke voeding zoals mais, grassen, erwten etc. (uiteraard geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest). Daardoor wordt het vlees mooi rosé van kleur (biologisch kalfsvlees kan nooit blank zijn), en krijgt het een fijn gemarmerde structuur en is het heerlijk mals. De kalveren blijven bij EcoFields tot ze ca. 10-11 maanden oud zijn.

De kalveren lopen dagelijks buiten. Zo hebben ze meer vrijheid. Als ze binnen staan hebben ze ook meer ruimte in onze potstal. Bij een potstal moet je denken aan een groot bed van stro waarop onze kalveren kunnen liggen. Ruimte zorgt voor minder competitie, meer beweging en betere been- en klauwgezondheid. Duurzaamheid, milieu en dierenwelzijn staan voorop: geneesmiddelen zijn hier niet of nauwelijks nodig. Dit alles is aanzienlijk beter voor het welzijn van onze dieren. Net zoals bij mensen beschermen we de zwakkere kalveren tegen de sterkere. Is een kalf even wat minder fit of groeit het niet goed? Dan komen ze tijdelijk terecht in een aparte box waar ze meer rust, extra aandacht en eventueel ander aangepast biologisch voer krijgen.

In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten. Denk aan tomahawk, kalfsoester, maar ook bijvoorbeeld gedroogde worst en bitterballen. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

BIO LAMSVLEES VAN ECOFIELDS

Biologisch lamsvlees is een van de beste producten van de Nederlandse groene weiden. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie aan gras, planten en kruiden. Lamsvlees heeft een eigen kenmerkende stevige smaak. De lammeren van EcoFields zijn biologisch en krijgen het 3-sterren Beter Leven Keurmerk!

In de slagerij van EcoFields is het rijpingsproces één van de belangrijkste factoren voor het smaakvolle biologische vlees. Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal hier. Uiteraard is de slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot product. Alles biologisch uiteraard – 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

VLEES VAN WILD ZWIJN KOPEN

Het malse vlees van wild zwijn, met zijn heerlijke verfijnde wildsmaak, is verkrijgbaar in verschillende soorten en leent zich dan ook perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Echte aanraders zijn echter wel wild zwijn met zuurkool, in een kastanjepuree of stoofschotel, óf een heerlijke pulled wild boar. Voor deze smaakvolle gerechten kun je het beste wild zwijn poulet of procureur kopen. Procureur is een mooi met vet doorregen stuk vlees vol van smaak. Het wordt nooit droog en blijft altijd mals en sappig, bij lekker lang garen op lage temperatuur, is de procureur van wild zwijn op zijn best.
Het vlees van wild zwijn is simpelweg een geweldig veelzijdig product en een van de meest natuurlijke soorten scharrelvlees. Echt eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees uit de vrije natuur! Ben je ook zo benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn, en wil je eens een van de heerlijke en culinair hoogstaande wild zwijn gerechten proeven? Bestel dan vandaag nog dit sublieme stukje vlees uit de vrije natuur bij Jager&Boer! Dé specialist op het gebied van Wild Vlees!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Veluwe/Nederland.

 

BURGERS VAN DE BLACK ANGUS

Deze rundvleesburger van het van origine Australische Aberdeen Angus ras is 1 van de lekkerste stukken vlees. Als BBQ fan moet je deze hamburger eens geproefd hebben. De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en heeft een malse en romige bite.
Deze overheerlijke burger moet je bakken als een biefstuk, dus zorg ervoor dat de binnenkant van de burger een klein beetje rosé blijft. Heb je wel eens een hamburgers als hoofdgerecht geprobeerd? Met de Black Angus burger kan dat want het is een echte verrassing voor uw gasten!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pakket voor de simpele burger - 10 burgers!
Uw waardering