Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Poten Varken

Lekker om te braden of te grillen of om bouillon van te trekken.

Op voorraad
Gewicht v.a. 250 gramp/kg 11,-
Vanaf 2.75

Lekker om langzaam te koken maar ook ideaal om soep van te trekken! Varkenspoot als gerecht is niet zo alom bekend en toch kun je er de lekkerste maaltijden mee maken! Je kan ze braden, grillen, koken of gebruiken in de erwtensoep.

Varkens poten koop je bij Jager&Boer

De lekkerste varkenspoten, puur lokaal varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze varkenspoten!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poten Varken
Uw waardering