Vleespakket Dry Aged

Pakket inhoud:

 

Dry aged cote de boeuf
Dry aged rib eye
Dry aged entrecote
2x ca. 450 gram
4x ca. 250 gram
4x ca. 200 gram

 

Op voorraad
Gewicht ca. 2800 gram
149.95

Dit geweldige pakket hebben we samengesteld speciaal voor de dry aged liefhebber, maar ook voor degene die altijd al eens heeft willen proeven hoe verschillende stukken vlees smaken wanneer ze uit de dry age kast komen. Dry aged vlees is altijd wat donkerder van kleur dan vers uitgesneden vlees, dit is heel normaal want het vlees heeft vocht verloren tijdens het age proces. 

Voor dit pakket hebben we gekozen voor het oerhollandse Holstein rund, een prachtige dubbeldoel  koe met een fijne marmering door het vlees waardoor dit wat oudere vlees super mals wordt in de dry age kast!

Runderras Holstein

De Holstein koe vindt haar oorsprong in Nederland en werd er enkel en alleen gefokt voor haar melkproductie. Dit runderras verspreidde zich uiteindelijk tot in Noord-Amerika en verschillende Europese landen zoals Oostenrijk en Hongarije. Maar deze koe heeft naast haar uitgesproken melk ook overheerlijk Holstein vlees te bieden!
Wat een Holstein rund uniek maakt is dat ze haar hele leven lang melk produceert waar haar vlees een natuurlijke dieprode kleur heeft en door deze melkproductie een heerlijke smeuige en volle botersmaak krijgt. Deze melkproductie vormt dus de basis voor het smakelijke Holstein vlees!

Premium dry aged vlees van Hollandse Holstein koe koop je bij Jager&Boer!

Heb je ook zin gekregen om verschillende soorten dry aged vlees te proeven van ons mooie Hollandse Holstein rund? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Holstein

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vleespakket Dry Aged
Uw waardering