Ontvang GRATIS 2 kant-en-klare gehaktballen t.w.v. 7.49 bij besteding vanaf € 35.-!

Rauwe ham

Rauwe ham is een heerlijk licht gerookte ham die je eigenlijk over voor kunt gebruiken. Lekker om te serveren op de borrelplank, om zo te eten, op een heerlijk vers sneetje brood of om te bakken met een eitje.

Op voorraad
Gewicht ca. 110 gram
3.19

Rauwe ham

Het vlees voor deze rauwe ham is afkomstig van Dijk43, een fijne zorgboerderij waar de varkens lekker buiten kunnen wroeten. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! De simpele basis van dit varkensvlees is dat de dieren zich op een eigen en natuurlijke wijze hebben kunnen gedragen en opgroeien!

Rauwe ham koop je bij Jager&Boer!

De lekkerste rauwe ham, van scharrelvarken, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke achterham!

Ben je op zoek naar smaakvolle en eerlijke rauwe ham? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje vlees bij Jager & Boer! 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rauwe ham
Uw waardering