NU GRATIS KOGELBIEFSTUK VAN DE BLONDE D'AQUITAINE CA. 200 G T.W.V. 6.40 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

Scharrelworst Bio varken en ree

Onze eigen scharrelworst van biologisch varken uit Heino en ree uit Overijssel. Heerlijk bij de borrel!

Onze eigen scharrelworst van biologisch varken uit Heino en ree uit Overijssel. Heerlijk bij de borrel!

droge worst van varken en ree

Deze droge worst wordt gemaakt van een combinatie van spek uit de nek van het varken en vlees van de schouder én vlees van Overijssels ree, waarna de worsten te drogen worden gehangen.

Het biologische varkensvlees van Jager&Boer is 100% biologisch en voorzien van het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte genoten en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! Daarnaast vindt er op biologische varkens geen genetische modificatie plaats, krijgen ze biologisch voer en géén preventieve antibiotica. De simpele basis van biologisch vlees is dat de dieren zich op een eigen en natuurlijke wijze hebben kunnen gedragen en opgroeien!

Naast het feit dat biologisch varkensvlees betere leefomstandigheden biedt voor de dieren, is het ook kwalitatief beter dan vlees afkomstig uit de bio-industrie. Zo is het vlees van biologische dieren over het algemeen malser en heeft het bovendien een lager vetgehalte. Dit komt uiteraard door het feit dat biologische dieren meer tijd, ruimte en licht hebben gehad tijdens hun levensfase. Je koopt dus niet alleen biologisch vlees omdat de dieren een ‘Beter Leven’ hebben genoten, alhoewel dit een zeer belangrijk aspect is. Je koopt ook biologisch omdat het een betere kwaliteit en smaakbeleving van het vlees geeft!

scharrelworst met ree KOOP JE BIJ JAGER&BOER

De lekkerste droge worst, 100% biologisch varkensvlees, met vlees van Overijssels ree koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige biologische vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het biologische varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke droge worst met varken en ree!

Ben je op zoek naar een eerlijke en lokale droge worst van vaerken en reel? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje, 100% biologisch, vlees bij Jager & Boer!


Bewaren: 
Droge worst is een verduurzaamd vleesproduct en kan prima buiten de koeling worden bewaard. Het liefst op een droge, donkere plek, dan zal de worst, mits onverpakt, ook nog wat verder indrogen en harder worden. Zo kun je de worst zeker nog 1-2 maanden bewaren. Als je van een wat zachtere worst houdt, kun je deze ook tijdelijk in de koelkast bewaren.

Herkomst: Nederland.

Biologisch varkensvlees, ree, zout, koriander, biologische kruiden en specerijen, suikers en dextrose.

KORIANDER

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scharrelworst Bio varken en ree
Uw waardering