4 GRATIS BURGERS MET UI EN KAAS T.W.V. 6.75 BIJ BESTEDING VANAF 30.-

Schenkel Galloway

Op voorraad
Gewicht ca. 196 gramp/kg 16,25
3.19

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Vechterweerd, Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schenkel Galloway
Uw waardering
  1. Bone broth zelf maken Bone broth zelf maken Oma maakte het vroeger altijd zelf, échte bouillon van botten! Superhandig om op voorraad te hebben in de vriezer en stukken beter en lekkerder dan een bouillonblokje. Zelf bottenbouillon is allesbehalve moeilijk, je moet er alleen even de tijd voor nemen. De bouillon moet zeker 18 uur sudderen, maar hoe langer hoe beter in dit geval. Laat je het 72 uur op het vuur staan, dan heb je een geweldig smaakvolle en krachtige bone broth! Zelfgemaakte b