Shoarma vlees

Fijn gekruid shoarmavlees van biologisch varken. Met koriander en andere kruiden en specerijen.


Prijs per kilo:
€ 22,50

Op voorraad
Gewicht: 300 gram
€ 6,75

Heerlijk gekruid shoarmavlees van onze biologische varkens uit Heino. Vol van smaak! Varkensvlees met het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk dus 100% Biologisch varkensvlees.

lekker snel klaar met onze shoarma!

Met het smakelijk voorgekruide shoarmavlees van onze biologische varkens heb je in no-time een lekkere maaltijd op tafel waar iedereen van smult. Alleen het vlees even bakken en met wat rauwkost, een pitabroodje en je favoriete saus is het meteen feest!

biologische varkens shoarma

Het biologische varkensvlees van Jager&Boer is 100% biologisch en voorzien van het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! Daarnaast vindt er op biologische varkens geen genetische modificatie plaats, krijgen ze biologisch voer en géén preventieve antibiotica. De simpele basis van biologisch vlees is dat de dieren zich op een eigen en natuurlijke wijze hebben kunnen gedragen en opgroeien!

Naast het feit dat biologisch varkensvlees betere leefomstandigheden biedt voor de dieren, is het ook kwalitatief beter dan vlees afkomstig uit de bio-industrie. Zo is het vlees van biologische dieren over het algemeen malser en heeft het bovendien een lager vetgehalte. Dit komt uiteraard door het feit dat biologische dieren meer tijd, ruimte en licht hebben gehad tijdens hun levensfase. Je koopt dus niet alleen biologisch vlees omdat de dieren een ‘Beter Leven’ hebben genoten, alhoewel dit een zeer belangrijk aspect is. Je koopt ook biologisch omdat het een betere kwaliteit en smaakbeleving van het vlees geeft!

BIOLOGISCHE Shoarma KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Het lekkerste shoarmavlees, 100% biologisch varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige biologische vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het biologische varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke shoarma!

Ben je op zoek naar smaakvol en eerlijk shoarmavlees? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje, 100% biologisch, vlees bij Jager & Boer! 

  • Varkensvlees met het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk
  • 100% Biologisch varkensvlees

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

 

 

Ingrediënten- en allergeneninformatie:

Biologisch varkensvlees, zout, koriander, gemengde kruiden en specerijen; Komijnzaad gemalen, , zout, paprikapoeder, cayennepeper gemalen, knoflookpoeder, antioxidant E300

KORIANDER, GLUTEN

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shoarma vlees
Uw waardering