Short Ribs Galloway

Mooie short ribs van het Galloway rund. Short ribs zijn de korte ribben/spareribs van het rund. Langzaam laten garen in de oven of op de BBQ.

Niet op voorraad
Gewicht ca. 912 gram
29.63

Mooie short ribs van het Galloway rund. Short ribs zijn de korte ribben/spareribs van het rund.

Voor lekkere en stoere short ribs smeer je deze eerst in met je favoriete rub of kruidenmengsel en laat dit lekker lang intrekken.
Breng de barbecue naar een temperatuur van ongeveer 110ºC. Leg de short ribs met de botzijde op het rooster en grill ze indirect naar een kerntemperatuur van 90-95ºC. Dit kan wel tot 8 uur duren, dus begin op tijd!

Bereid je je ribs liever in de oven? Laat ze dan eerst ongeveer 3 uur garen in een voorverwarmde oven op 160°C. Na 3 uur zet je de oven op 180-200ºC en laat je je vlees doorgaren tot een kerntemperatuur van 90ºC.

SHORT RIBS VAN DE GALLOWAY

Zin in een mooi stuk vlees dat zich perfect leent voor een low & slow sessie op de BBQ (of in de oven)? Short Ribs, ook wel bekend als Beef Ribs, zijn spareribs, maar dan van het rund. Short ribs zijn ontzettend smaakvol en zien er ook nog eens gaaf uit.

SHORT RIBS KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in de eerlijke en overheerlijke short ribs? Bestel dan vandaag je rundvlees bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Vechterweerd, Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Short Ribs Galloway
Uw waardering