NU GRATIS GRILLWORST WILD ZWIJN T.W.V. € 6.75 BIJ BESTEDING VAN 25.- OF MEER!

Spareribs - Bio Varken

Heerlijke goed bevleesde ribben van onze biologische varkens uit Heino.

Op voorraad
Gewicht: 400 gramPrijs per kg: € 18,-
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,20

Heerlijke goed bevleesde ribben van onze biologische varkens uit Heino. Goed vol van smaak. Varkensvlees met het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk dus 100% Biologisch varkensvlees.

spareribs: sappig en cool op de BBQ!

Spareribs zijn de goedkoopste delen van de varkensribben, afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders. 
Spareribs kun je in een kleine of grote hoeveelheid op talloze manieren klaarmaken. Een groot stuk spareribs op de BBQ ziet er ontzettend cool uit en je eet de ribs natuurlijk bij voorkeur met je handen! De smaak van onze biologische en sappige spareribs is echter heerlijk zacht en subtiel, een échte smaakbeleving.

Er zijn verschillende manieren om spareribs te bereiden, op de barbecue komen ze natuurlijk het best tot hun recht! Kruid eerst het vlees met een rub of marinade naar eigen smaak en ga voor een temperatuur van max. 140 graden Celsius. Laat de ribs lekker low en slow garen, na 3 à 4 uur heb je de beste ribs ooit! Kijk hier voor ons favoriete recept.

 

BIOLOGISCHe spareribs

Het biologische varkensvlees van Jager&Boer is afkomstig van onze partner en leverancier Neimeijer’s 4 jaargetijden varkensvleesHet vlees is 100% biologisch en voorzien van het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk. Dit betekent dat het vlees afkomstig is van varkens die een beter leven hebben genoten dan de zogenaamde vleesvarkens uit de bio-industrie. Zo hebben de varkens meer ruimte genoten en waren ze in de gelegenheid om naar buiten te gaan! Daarnaast vindt er op biologische varkens geen genetische modificatie plaats, krijgen ze biologisch voer en géén preventieve antibiotica. De simpele basis van biologisch vlees is dat de dieren zich op een eigen en natuurlijke wijze hebben kunnen gedragen en opgroeien!

Naast het feit dat biologisch varkensvlees betere leefomstandigheden biedt voor de dieren, is het ook kwalitatief beter dan vlees afkomstig uit de bio-industrie. Zo is het vlees van biologische dieren over het algemeen malser en heeft het bovendien een lager vetgehalte. Dit komt uiteraard door het feit dat biologische dieren meer tijd, ruimte en licht hebben gehad tijdens hun levensfase. Je koopt dus niet alleen biologisch vlees omdat de dieren een ‘Beter Leven’ hebben genoten, alhoewel dit een zeer belangrijk aspect is. Je koopt ook biologisch omdat het een betere kwaliteit en smaakbeleving van het vlees geeft!

BIOLOGISCHE spareribs KOOP JE BIJ JAGER&BOER

De lekkerste spareribs, 100% biologisch varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een andere gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige biologische vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het biologische varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook de overheerlijke Spareribs!

Ben je op zoek naar een sappige en eerlijjke spareribs? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje, 100% biologisch, vlees bij Jager & Boer! 

  • Varkensvlees met het 3 sterren ‘Beter Leven’ keurmerk
  • 100% Biologisch varkensvlees

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spareribs - Bio Varken
Uw waardering
  1. LOW & SLOW - BARBECUE TECHNIEK LOW & SLOW - BARBECUE TECHNIEK
  2. Zoete spareribs van de BBQ Zoete spareribs van de BBQ Met dit recept maak je serieus indruk! Heerlijk zoete ribs en vlees dat zo van het bot afvalt. Lekker met een frisse salade en frietjes!
  3. Zoete spareribs van de BBQ Zoete spareribs van de BBQ