NU GRATIS GRILLWORST WILD ZWIJN T.W.V. € 6.75 BIJ BESTEDING VAN 25.- OF MEER!

Sucadelappen

Het lekkerste vlees om te stoven of om draadjesvlees van te maken!

Op voorraad
Gewicht: 300 gram
Vanaf € 6,90

Sucadelappen worden gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sucadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Het peesje lijkt na bereiding op sucade (geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

Sucadelappen van het Blonde d'Aquitaine rund. Eerlijk vlees van Rundveehouderij Van der Kolk uit Zwolle.

Sucadelappen VAN DE BLONDE D’AQUITAINE

Zin in een ouderwetse pan draadjesvlees of een mooie stoofpot van smaakvolle sucadelappen? Dan zijn de sucadelappen van de Blonde d'Aquitaines van de Zwolse boer Rob van der Kolk echt iets voor jou!
Laat voor een heerlijke pan draadjesvlees naar oma's recept de sucadelappen minstens 4 uur zachtjes stoven. Tip: voeg voor een klein zuurtje én extra zacht vlees een blikje tomatenpuree toe!

RUNDERRAS DE BLONDE D’AQUITAINE

Bij Jager&Boer koop je sucadelappen die afkomstig zijn van boer Rob en zijn vrouw Heleen. Zij runnen al sinds jaren, net buiten Zwolle, een kleinschalige boerderij op landgoed Bikkenrade. Hier lopen de ongeveer 25 tot 30 prachtige Blonde d’Aquitaines zoveel mogelijk buiten of staan ze, indien buiten lopen niet mogelijk is, in een prachtige stal met natuurlijke lichtinval en genoeg bewegingsruimte. Blonde d’Aquitaine is een runderras dat nog maar sinds 1962 bestaat en is afkomstig van een samenvoeging van 3 oude rassen: de Garonnaise, de Quercy en de Blonde. Deze sublieme kruising resulteerde in een compleet nieuw vleesras, de Blonde d’Aquitaine, een groot, sterk en gezond runderras dat bovendien geen enkel probleem met kalveren heeft. 

Dat de runderen van Rob en Heleen een goed leven genieten is ook terug te vinden in de uitmuntende smaak. Zo krijgen de Blonde d’Aquitaines gevarieerd voedsel en natuurlijk gras, wat ook terug te vinden is in de smaak van het vlees. Daarnaast is het vlees van de Blonde d’Aquitaine mager, er zit minder vet in het vlees en is het fijn van draad. Dit maakt dat de smaak van het vlees niet alleen subtiel, maar ook heerlijk is. Dit geldt uiteraard des te meer voor overheerlijke sucadelappen van de Blonde d’Aquitaine!

sucadelappen KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in eerlijke en smaakvolle sucadelappen van de Blonde d’Aquitaine? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Blonde d'Aquitaine

Herkomst: Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sucadelappen
Uw waardering
  1. Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer naar!