Sukade heel

Overheerlijke hele sukade. Heerlijk om op de barbecue volgens de reversed sear methode te bereiden! 


Gewicht: ca. 3500 gram.

Prijs per kilo: 15.95

Niet op voorraad
Gewicht ca. 3500 gram
55.83

Overheerlijke sukade. Heerlijk om op de barbecue te grillen of in zijn geheel low&slow!

Sukade wordt gesneden uit de schouder en is een vrij stevig stuk vlees. Het bevat een mooie zeen binnen. Door het vlees lang garen te garen, wordt dit peesje zachter. Ook de vetdooradering smelt door deze garing en geeft een heerlijke smaak af. Echter weten veel mensen niet dat de sukade ook heel geschikt is om te bakken als steak/biefstuk!
Kijk hier voor ons simpele recept!

bio sukade VAN het Brandrode rund

Het Brandrode Rund is een ijzersterk oer-Hollands authentiek veeras uit het oosten van ons land met een egale diepe donkerrode vacht met een bruinrode tot zwartachtige kop en poten. Een koe die de oerinstincten van een echte koe nog sterk in de genen heeft. De Brandroden lopen voornamelijk buiten waar ze in alle rust gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen in een natuurlijke kudde. Het resultaat is bijzonder smaakvol, biologisch vlees met een oorspronkelijke structuur, heerlijke geur en fijne malsheid. 
Het Brandrode rund is een dubbeldoel ras, wat betekent dat het wordt gehouden voor de productie van vlees én melk. Ze leveren smaakvol vlees van goede kwaliteit en hun melk is van zo'n kwaliteit dat deze ook gebruikt wordt voor kaasproductie.

BIOLOGISCHE SUKADE KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in een mooi groot stuk biologische sukade van het Brandrode rund? Bestel dan vandaag nog bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje rundvlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder uitstekende omstandigheden! Vers gras, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Ras: Brandrode rund

Herkomst: Nederland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sukade heel
Uw waardering
  1. Sukade op de BBQ Sukade op de BBQ Sukade is niet alleen ideaal om te stoven, maar kan ook als een steak worden gegrild! Sukade wordt op deze manier ook wel flat iron steak genoemd. Superlekker!