NU GRATIS FRITEUSE T.W.V. € 54.95 BIJ BESTEDING VANAF 125.- OP HET GEHELE ASSORTIMENT!

TV-sticks gemarineerd

Deze overheelijke en licht gemarineerde TV-sticks zijn uitermate geschikt als snelle en makkelijke snack op de barbecue of bij elke andere maaltijd. De smaak van de Gildehoen is namelijk heel zacht en het vlees is heerlijk sappig en mals maar toch lekker stevig. Hierdoor is het gemakkelijk toe te passen in tal van gerechten.

Op voorraad
Gewicht: 300 gram
€ 3,57

Deze overheelijke en licht gemarineerde TV-sticks zijn uitermate geschikt als snelle en makkelijke snack op de barbecue of bij elke andere maaltijd. De smaak van de Gildehoen is namelijk heel zacht en het vlees is heerlijk sappig en mals maar toch lekker stevig. Hierdoor is het gemakkelijk toe te passen in tal van gerechten.

GEMARINEERDE TV-STICKS VAN DE GILDEHOEN

Zin in heerlijk malse TV-sticks die je zo op de barbecue kunt gooien? Dan zijn de mooie TV-sticks van onze Gildehoen echt iets voor jou! TV-sticks zijn een fijne en makkelijk te bereiden snack die je snel kunt bereiden in de pan, onder de gril of op de barbecue. TV-sticks komen van de vleugeltjes van de kip en is een mooi mager stukje vlees. TV-sticks zijn dan ook erg veelzijdig en op veel verschillende manieren klaar te maken. TV-sticks zijn ideaal om te bakken in de pan, te laten garen in de oven of bijvoorbeeld op de barbecue.

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen hebben een plezierig leven zonder antibiotica. Gildehoen is een puur product; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd. De kippen van het sterke Hubbard ras leven in een stal met stro en daglicht, ze leven langer en groeien op met een normaal dag– en nachtritme. Hiernaast hebben de energieke en speelse kippen 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt tevens voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede. De Gildehoen wordt vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

BETER VOOR DIER, MENS EN MILIEU

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak, minder mileu belastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keus mag de prijs geen belemmering vormen. De dieren krijgen volwaardig voedsel, groeien op natuurlijke wijze op, beschikken over stro in de stal, hebben meer ruimte en kunnen het uitgestrooide voer rustig scharrelend oppikken. Het natuurlijke gedrag van de kippen wordt zo gestimuleerd. De pluimveehouders merken dat het een heel prettige manier van hoenders houden is. Door het grote dierenwelzijn is er minder uitval in de stallen en zijn er minder ziektes. Antibiotica wordt alleen gebruikt als dit strikt noodzakelijk is. Deze kippen worden dan echter niet meer verkocht als Gildehoen.
Zo liggen de Gildehoen TV-sticks gegarandeerd antibiotica-vrij in de vitrine van Jager&Boer!

GEMARINEERDE TV-STICKS KOOP JE BIJ JAGER&BOER

Heb je ook zin gekregen in de smaakvolle en eerlijke gemarineerde TV-sticks van de Gildehoen? Bestel dan vandaag bij Jager&Boer. Wij bieden jou namelijk een stukje vlees van topkwaliteit waarbij je de garantie hebt dat de dieren geleefd hebben onder de beste omstandigheden! Plantaardig voedsel, genoeg ruimte en voldoende lichaamsbeweging! Allemaal facetten die bovendien zorgen voor een smaak aan het vlees zoals die hoort te zijn. Bij ons koop je lekker en lokaal vlees, direct van onze boeren!

Bewaren: Maximaal 4°C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

Herkomst: Nederland.

Kippenvlees, water, kruiden en marinademix (suiker, zout, water, dextrose, specerijen (rode peper, paprikapoeder, koriander, chillies, kurkuma, gember, zoethout, peper, komijn, karwijzaad, piment), kleurstof (E160c), aroma's, knoflook, fenegriek, salmiak, zuurteregelaar (E260), verdikkingsmiddelen: (E410, E412 en E415), conserveermiddel (E211)).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TV-sticks gemarineerd
Uw waardering