NU GRATIS 2 BBQ RUNDER SPIESJES T.W.V. 4.63 BIJ BESTEDING VANAF 20.-

Varkenslever

Varkenslever van puur lokaal varken. Mooi stuk orgaanvlees om te bakken, grillen of koken, of te gebruiken als basis voor een paté.

Op voorraad
Gewicht v.a. 650 gramp/kg 12,95
Vanaf 8.42

VARKENSLEVER IS GEZOND!

Varkenslever van puur lokaal varken. Mooi stuk orgaanvlees om te bakken, grillen of koken, of te gebruiken als basis voor een paté. Varkenslever is een gerecht dat niet meer zo vaak gegeten wordt, het is echter een gezonde bron van vooral ijzer en vitamine A. Overheerlijk met bijv. gebakken uien, of appel en spekjes, 10 minuten bakken en klaar!

 

VARKENSLEVER KOOP JE BIJ JAGER&BOER

De lekkerste varkenslever, puur lokaal varkensvlees, koop je bij Jager&Boer! Wij staan voor kwalitatief en smaakvol vlees, waarbij welzijn van het dier en de gezondheid van onze klanten voorop staan! Bij Jager&Boer hechten wij namelijk grote waarde aan gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid. De boeren waar wij mee samenwerken hebben we dan ook selectief samengesteld, om ons er zo van te vergewissen dat wij onze klanten alleen maar het beste van het beste bieden! Bij ons kun je er van verzekerd zijn dat het stukje vlees op je bord echt geleefd heeft onder diervriendelijke omstandigheden en bovendien ook nog eens een stuk smaakvoller is!

Een ander gunstig effect van onze rechtstreekse samenwerking met de boeren is dat wij zo de prijzen voor ons hoogwaardige vlees relatief laag kunnen houden. Wij houden de lijntjes zo kort mogelijk waardoor er zo min mogelijk schakels in de keten zitten en het vlees in een zo’n kort mogelijke gang op je bord ligt! Zo houden wij de marges laag en zorgen wij ervoor dat het varkensvlees voor iedereen betaalbaar is en blijft, zo ook onze overheerlijke varkenslever!

Ben je op zoek naar smaakvolle en eerlijke varkenslever? Koop dan vandaag dit heerlijke stukje, puur lokale, vlees bij Jager & Boer! 

 

Bewaren: Maximaal 4C. Wanneer ontdooid nog zo’n 7 dagen houdbaar in de koeling in de originele verpakking. Na ontdooien niet meer invriezen.

 

Herkomst: Nederland.

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varkenslever
Uw waardering