Wijko satésaus kant en klaar 120 gr.

Heerlijke saus bij de BBQ maar ook bij frites of Oosterse gerechten. Met Wijko kant & klaar heb je zo een satésaus klaarstaan. Even opwarmen en je zet een lekkere schaal me t satesaus op tafel.

Heerlijke saus bij de BBQ maar ook bij frites of Oosterse gerechten. Met Wijko kant & klaar heb je zo een satésaus klaarstaan. Even opwarmen en je zet een lekkere schaal me t satesaus op tafel. Probeer eens Wijko Saté saus kant en klaar met Kruidige Gehaktballetjes Met Rauwkorst En Satésaus Dip. Ingr ediënten: 500 g half-om-half gehakt 1 teentje knoflook, geperst 1 ei 3 eetl paneermeel 1 eetl tomatenketchup 2 eetl zoete ketjap 1 theel paprikapoeder 1 theel gemalenkoriander 1 theel gemalen komijn 1 theel gemalen laos 1/2 theel gemberpoeder 1 rode paprika 3 sel derijstengels 4 bospeen worteltjes 250 g kant en klare WIJKO satésaus 2 eetl bakolie Bereiding: Meng het gehakt met knoflook, ei, p aneermeel, ketchup en de kruiden, en draai en er kleine gehaktballetjes van, zo klein als een walnoot. Was de paprika, selderijsteng els en worteltjes. Haal de draden van de selderijstengels af (met een dunschilder) en snij deze in reepjes. Snij de worteltjes overl angs (laat het groene loof er aan) en snij de paprika in reepjes. Maak ondertussen de satésaus warm volgens de bereidingswijze op d e verpakking en bak de gehaktballetjes in een koekepan met wat olie in 6 minuten, steeds omdraaiend, goudbruin en gaar. Leg de gehak tballetjes op een bord met de rauwkorst en serveer er een bakje satésaus bij.

Ingrediënten: Water pinda's 26% suiker sojasaus (water, sojabonen, zout, tarwe, conserveermiddel (kaliumsorbaat)) azijn weipoeder (melk) aroma's (bevatten soja) raapzaadolie gemodificeerd zetmeel specerijen sambal (rode pepers, zout, water, voedingszuur (azijnzuur), conserveermiddel (benzoëzuur)) zout gember ui conserveermiddel (kaliumsorbaat) voedingszuur (melkzuur) zuurteregelaar (natriumlactaat) emulgator (sojalecithine) kleurstof (E150d) paprikaconcentraat antioxidant (E385) verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom)

Bereidingsmethode Magnetron: neem het deksel eraf en prik enkele gaatjes in het folie. Verwarm de saus ca. 3 minuten op max. 650 Watt. Verwijder voorzichtig het folie en roer de saus even door.
Pan: schep de saus in de pan en verwarm al roerend op laag vuur (niet laten koken).

Ten minste houdbaar tot: zie deksel. Na openen in de koelkast bewaren en beperkt houdbaar.

Allergiewaarschuwing Bevat Melk Bevat Pinda's Bevat Tarwe Bevat Soja

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wijko satésaus kant en klaar 120 gr.
Uw waardering