Wild salami wild zwijn

Overheerlijke droge worst van wild zwijn! Met zijn natuurlijke vet/vlees verhouding is het wild zwijn uitermate geschikt om een droge worst van te maken zonder toevoeging van vet van het boederij varken. Deze lekkere wild salami bevat hele korrels zwarte peper waardoor de worst lekker pittig wordt! 

Overheerlijke droge worst van wild zwijn! Met zijn natuurlijke vet/vlees verhouding is het wild zwijn uitermate geschikt om een droge worst van te maken zonder toevoeging van vet van het boederij varken. Deze lekkere wild salami bevat hele korrels zwarte peper waardoor de worst lekker pittig wordt! 

DE SMAAK VAN WILD ZWIJN

Het vlees van wilde zwijnen dat je koopt bij Jager & Boer valt onder het label “ECHT WILD”. ECHT WILD is een keurmerk voor groothandels, poeliers, restaurants en winkels die werken met wild dat ECHT uit de vrije natuur komt en geschoten is door gediplomeerde jagers. Deze dieren zijn dus echt natuurlijk opgegroeid, hebben zich alleen gevoed met voedsel uit de natuur, hebben nooit medicatie toegediend gekregen en hebben heerlijk kunnen scharrelen in de vrije natuur. Als je je dit bedenkt dan zal je al snel realiseren dat het vlees van wild zwijn echt puur vlees is, en dit proef je ook duidelijk terug in het vlees! Het natuurlijke dieet van het wild zwijn zorgt voor die verrukkelijk en verfijnde wildsmaak. Ook is dankzij het vele bewegen in de vrije natuur het malse rode vlees van de zwijn magerder dan dat van het varken. Het vlees bevat daarnaast ook veel eiwitten, ijzer en een hoog gehalte omega 3 vetzuren. De echte smaak van wild zwijn is daarentegen wel afhankelijk van de leeftijd van het wild zwijn. Zo is het vlees van jonge wilde zwijnen, de frisling tot overloper(van 6 maanden tot 3 jaar), fijn en zacht van smaak en van oude zwijnen krachtig van smaak. Hierbij geldt de stelregel: hoe ouder het zwijn, des te krachtiger het vlees!

VLEES VAN WILD ZWIJN KOPEN

Het malse vlees van wild zwijn, met zijn heerlijke verfijnde wildsmaak, is verkrijgbaar in verschillende soorten en leent zich dan ook perfect voor het bereiden van eindeloos veel gerechten. Echte aanraders zijn echter wel wild zwijn met zuurkool, in een kastanjepuree of stoofschotel, óf een heerlijke pulled wild boar. Voor deze smaakvolle gerechten kun je het beste wild zwijn poulet of procureur kopen. Procureur is een mooi met vet doorregen stuk vlees vol van smaak. Het wordt nooit droog en blijft altijd mals en sappig, bij lekker lang garen op lage temperatuur, is de procureur van wild zwijn op zijn best.
Het vlees van wild zwijn is simpelweg een geweldig veelzijdig product en een van de meest natuurlijke soorten scharrelvlees. Echt eerlijk, verantwoord en duurzaam vlees uit de vrije natuur! Ben je ook zo benieuwd geworden naar de unieke smaak van wild zwijn, en wil je eens een van de heerlijke en culinair hoogstaande wild zwijn gerechten proeven? Bestel dan vandaag nog dit sublieme stukje vlees uit de vrije natuur bij Jager&Boer! Dé specialist op het gebied van Wild Vlees!

Bewaren: Droge worst is een verduurzaamd vleesproduct en kan prima buiten de koeling worden bewaard. Het liefst op een droge, donkere plek, dan zal de worst, mits onverpakt, ook nog wat verder indrogen en harder worden. Zo kun je de worst zeker nog 1-2 maanden bewaren. Als je van een wat zachtere worst houdt, kun je deze ook tijdelijk in de koelkast bewaren

Herkomst: Veluwe/Nederland.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wild salami wild zwijn
Uw waardering