Zwolle Geschenk

Veel Zwolscher kan het niet! Alle producten in de leuke pakket komen uit Zwolle en zijn bedacht door echte Zwollenaren.

Veel Zwolscher kan het niet! Alle producten in de leuke pakket komen uit Zwolle en zijn bedacht door echte Zwollenaren.

Dit zit er in het Zwolse pakket:

  • 1x Kopstoot van Jonnie Boer
  • 1x Zwolse aioli
  • 1x Zwolse Scharrelworst
  • 1x Zwolse mosterdkaas

Kopstoot van Jonnie Boer

Hollandser kan bijna niet. Jonnie Boer vindt het leuk om er af en toe één te drinken, omdat het hem doet denken aan het café van zijn vader, waar de nodige kopstootjes genuttigd werden. Maar laten we eerlijk zijn: er is weinig culinairs aan een biertje met een jonge jenever ernaast. Daarom hebben Jonnie en Thérèse een gastronomische variant bedacht. De Gastro Gin “Gin & Jonnie” wordt drie weken op het vat geïnfuseerd met huacatay, een bijzonder aromatisch Zuid- Amerikaans kruid (het wordt ook wel Peruaanse zwarte munt genoemd). En die gin doen ze dan ín het in open kuipen bovengistende driedubbel-vergiste speciaalbier van brouwerij Brouwersnös uit Groenlo. Zwolle drinkt met Grolle. Spannend en verkwikkend.

Zwolse aioli

Jeroen's overheerlijke ZWOLSCHE AIOLI Met zelf geteelde Zwolse knoflook uit de moestuin als één van de hoofdingrediënten is mijn, inmiddels aardig beroemde, AIOLI een heerlijk product wat niet bij uw feestje, buffet of maaltijd mag ontbreken! Naast, als dip of op brood, ook lekker bij aardappelgerechten, vlees en salades. De Zwolsche aioli is na aankoop zeker 3 maanden gekoeld houdbaar. Smaakgarantie: de eerste 4 weken na openen, daarna neemt de knoflooksterkte gaandeweg een beetje af.

Zwolse Mosterdkaas

Bedacht in Zwolle, gerijpt in Zwolle, gemaakt van Zwolse kaas en Zwolse mosterd (die van de Wijndragerstoren). Lokaler kan het niet, maar de werkelijke uniciteit zit hem in het gebruik van echte mosterd. Zoals kaasautoriteit Schonewille het zegt: "Gewone" mosterdkaas verbleekt hierbij.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwolle Geschenk
Uw waardering