Ontvang GRATIS 2 Kip Cordon Bleus bij besteding vanaf € 35.-!

Kruiden, rubs en sauzen

Bij een goede barbecue mag een lekkere saus of een goede rub natuurlijk niet ontbreken! We hebben gezorgd dat het bij ons daar niet aan ontbreekt. We hebben de overheerlijke Zwolse aioli waarvan zelfs de knoflook in Zwolle wordt geteeld!

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwolse aioli groot jeroen Bekijk Product
  Zwolsche aioli 550 ml
  Waardering:
  100%
  9.95
 2. Zwolse aioli Bekijk Product
  Zwolsche Aioli 330 ml - dippot
  Waardering:
  100%
  6.95
 3. Zwolse aioli saus Bekijk Product
  Zwolsche Aioli 200 ml
  Waardering:
  100%
  5.95
Pagina
per pagina

Zwolse Aioli

De lekkerste, en enige echte, overheerlijke ZWOLSCHE AIOLI! Met zelf geteelde Zwolse knoflook uit de moestuin als één van de hoofdingrediënten is Jeroens, inmiddels aardig beroemde, Zwolsche AIOLI een heerlijk product wat niet bij uw feestje, buffet of maaltijd mag ontbreken! Naast op brood ook lekker bij aardappelgerechten, chips, dipstokjes, vlees, kaas, groenten en salades. Waar eigenlijk niet bij!?

Original Spices De Librije

Original Spices is ontstaan uit een samenwerking tussen specerijenleverancier Euroma en 3-sterren chef Jonnie Boer van de Librije. De beste specerijen van Euroma en de geweldige smaakcomposities van Jonnie Boer maken Original Spices tot de lekkerste specerijenmelanges. Jonnie main beeld wit 1Euroma Original Spices by Jonnie Boer zijn met passie voor je ontdekt. Puur, authentiek en afkomstig uit alle windstreken. Samengesteld om je de beste oorspronkelijke smaken zelf te laten ervaren. Er is altijd iets te ontdekken met deze pure, smaakvolle melanges die je voor diverse gerechten kunt gebruiken. 100% Kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout. Daardoor kun je blijven experimenteren met de intensiteit totdat de smaak voor jou precies goed is. Geniet!