Kruiden, rubs en sauzen

Bij een goede barbecue mag een lekkere saus of een goede rub natuurlijk niet ontbreken! We hebben gezorgd dat het bij ons daar niet aan ontbreekt. We hebben het gehele assortiment van Don Marco's opgenomen en de overheerlijke Zwolse aioli waarvan zelfs de knoflook in Zwolle wordt geteeld!

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Don Marco's BBQ Rubs en kruidenmixen

Alle Don Marco's Barbecue Rubs en kruidenmixen zijn vrij van smaakversterkers, kunstmatige aroma's of andere declarabele additieven en samengesteld uit geselecteerde en hoogwaardige ingrediëntenvolgens de "Green Label Standard". Gecertificeerd door IFS (Higher Level) en zonder de trucs van de voedingsindustrie. De rubs zijn vrij van allergenen en zijn vegetarisch.

Zwolse Aioli

De lekkerste, en enige echte, overheerlijke ZWOLSCHE AIOLI! Met zelf geteelde Zwolse knoflook uit de moestuin als één van de hoofdingrediënten is Jeroens, inmiddels aardig beroemde, Zwolsche AIOLI een heerlijk product wat niet bij uw feestje, buffet of maaltijd mag ontbreken! Naast op brood ook lekker bij aardappelgerechten, chips, dipstokjes, vlees, kaas, groenten en salades. Waar eigenlijk niet bij!?

Original Spices De Librije

Original Spices is ontstaan uit een samenwerking tussen specerijenleverancier Euroma en 3-sterren chef Jonnie Boer van de Librije. De beste specerijen van Euroma en de geweldige smaakcomposities van Jonnie Boer maken Original Spices tot de lekkerste specerijenmelanges. Jonnie main beeld wit 1Euroma Original Spices by Jonnie Boer zijn met passie voor je ontdekt. Puur, authentiek en afkomstig uit alle windstreken. Samengesteld om je de beste oorspronkelijke smaken zelf te laten ervaren. Er is altijd iets te ontdekken met deze pure, smaakvolle melanges die je voor diverse gerechten kunt gebruiken. 100% Kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout. Daardoor kun je blijven experimenteren met de intensiteit totdat de smaak voor jou precies goed is. Geniet!