Kruiden, rubs en sauzen

Bij een goede barbecue mag een lekker saus of een goede rub natuurlijk niet ontbreken! Zo hebben gezorgd dat het bij ons daar niet aan ontbreekt. We hebben het gehele assortiment van Grate Goods opgenomen en de overheerlijke Zwolse aioli waarvan zelfs de knoflook in Zwolle wordt geteeld!

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grate Goods

... what we do is barbecue!

In Amerika, hét land van de barbecue, hebben wij de afgelopen twintig jaar veel inspiratie en ervaring opgedaan met barbecue kruidenmelanges en rubs. Na elke reis werkten we in Nederland verder aan onze eigen unieke barbecueproducten. We ontwikkelden onze producten in eerste instantie voor deelname aan exclusieve wereldwijde barbecuecompetities. Met ons team - ‘The Dutch BBQ Crew’ - hebben we belangrijke awards gewonnen. In 2015 wonnen we de internationale ‘Whole Hog Award’ en werden we wereldkampioen BBQ! Omdat we onze passie voor barbecue graag met andere liefhebbers delen, zijn we twee jaar geleden gestart met het produceren van een eigen premium barbecuelijn voor de Europese markt. Wat begon met een paar doosjes op de achterbank is uitgegroeid tot een exclusief netwerk van distributeurs en wederverkopers in Europa. Vanuit de horeca, het slagersbedrijf en de voedingsindustrie kregen we steeds meer vraag naar onze producten, maar dan geschikt voor grootverbruik. Speciaal daarvoor ontwikkelden we de PRO barbecuelijn: hoogwaardige barbecueproducten met onze unieke en krachtige smaken, die hun kwaliteit behouden in grote volumes en bij langdurig gebruik. Barbecueproducten voor professionals dus. Onze PRO producten zijn in grootverpakkingen tegen een scherpe prijs in te kopen. De PRO barbecuelijn bestaat uit rubs, pekel en barbecuesaus. Geschikt voor zowel ‘high and fast’ grillen als voor ‘low and slow’ bereidingen. Voor een mals en sappig eindproduct, rijk aan smaak. Vernieuwende melanges, pure ingrediënten en authentieke recepten. Vol natuurlijke kruiden en specerijen en dus met veel smaak, zoals ook de Amerikaanse barbecue professionals het graag zien. Grate Goods, producten ontwikkeld uit liefde voor BBQ

Zwolse Aioli

De lekkerste, en enige echte, overheerlijke ZWOLSCHE AIOLI! Met zelf geteelde Zwolse knoflook uit de moestuin als één van de hoofdingrediënten is Jeroens, inmiddels aardig beroemde, Zwolsche AIOLI een heerlijk product wat niet bij uw feestje, buffet of maaltijd mag ontbreken! Naast op brood ook lekker bij aardappelgerechten, chips, dipstokjes, vlees, kaas, groenten en salades. Waar eigenlijk niet bij!?

Original Spices De Librije

Original Spices is ontstaan uit een samenwerking tussen specerijenleverancier Euroma en 3-sterren chef Jonnie Boer van de Librije. De beste specerijen van Euroma en de geweldige smaakcomposities van Jonnie Boer maken Original Spices tot de lekkerste specerijenmelanges. Jonnie main beeld wit 1Euroma Original Spices by Jonnie Boer zijn met passie voor je ontdekt. Puur, authentiek en afkomstig uit alle windstreken. Samengesteld om je de beste oorspronkelijke smaken zelf te laten ervaren. Er is altijd iets te ontdekken met deze pure, smaakvolle melanges die je voor diverse gerechten kunt gebruiken. 100% Kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout. Daardoor kun je blijven experimenteren met de intensiteit totdat de smaak voor jou precies goed is. Geniet!