Bezorgen of afhalen

Jagerenboer.nl bezorgt door heel Nederland!

Gratis bezorging vanaf: 75.-
Bezorgkosten: 9.95

 

Verzending

Iedere bestelling wordt bij Jager&Boer met veel zorg en aandacht voor je ingepakt. Zo wordt het vlees geleverd in een stevige doos met isolatiemateriaal én koelelementen, zodat het mooi op temperatuur blijft. Omdat we veel waarde hechten aan een duurzame verpakking gebruiken we geen piepschuim of andere milieuvervuilende verpakkingen. De gebruikte verpakkingen zijn volledig recyclebaar en/of herbruikbaar. De diepgevroren gelpacks/koelelementen in de doos zijn milieuvriendelijk en kunt u in de vriezer bewaren om zelf weer te gebruiken.

Wanneer de bestelling verzonden is, ontvang je van ons altijd een Track&Trace code, waarmee je je bestelling kunt volgen.
We raden je aan het bevroren vlees direct in de vriezer te doen als je het ontvangen hebt. Als je de producten wil gebruiken, kun je deze het beste 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer halen en in de koelkast leggen. Na ontdooien zijn de producten beperkt houdbaar en we raden af om opnieuw in te vriezen.

Retour- en teruggavebeleid  

Retourneren van vlees is in beginsel niet mogelijk, tenzij daarover overleg is gepleegd met Jager&Boer. 

Voor klachten, vragen of suggesties omtrent levering van je pakket, kun je altijd terecht via info@jagerenboer.nl of telefonisch via
038 888 83 35.

VERKOOP & PICK-UP POINTS

Jagerenboer.nl heeft in de omgeving van Heino en Zwolle verschillende Verkoop en Pick-Up Points. Kijk bij een winkel op de kaart welke producten er verkrijgbaar zijn.

Winkels 3 Winkels