Bezorging zoals jij dat wil! Je bestelling morgen al in huis.

Supersnel, bevroren en veilig thuisbezorgd

Bezorging zoals jij dat wil!

Supersnel, bevroren en veilig thuisbezorgd


Bezorging

Heb je je bestelling geplaatst, dan gaan wij aan de slag om jouw producten te verzamelen en goed te verpakken voor verzending. Wanneer de bestelling verzonden is, ontvang je van ons altijd een Track&Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

We raden je aan het bevroren vlees direct in de vriezer te doen als je het ontvangen hebt. Als je de producten wilt gebruiken, kun je deze het beste 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer halen en in de koelkast leggen. Na ontdooien zijn de producten beperkt houdbaar en we raden af om het opnieuw in te vriezen.

Bezorgingen tijdens de feestdagenperiode

De komende periode is het extra druk, ook bij de pakketdiensten. Dit kan betekenen dat je pakketje een dag eerder of later bij je bezorgd wordt. Je ontvangt van ons een Track&Trace via e-mail, zo kun je zelf je pakket in de gaten houden.

Maak je in de tussentijd geen zorgen, je bestelling zit goed verpakt en is voorzien van icepacks en blijft op deze manier langere tijd goed gekoeld. Oók als je pakket een dag langer onderweg is.


Next Day Delivery

Bestel op werkdagen voor 15:00 uur in onze de webshop en krijg het de volgende dag al thuisbezorgd!*

Kies je zelf bezorg- of afhaaldag!

Bezorging of afhalen wanneer het jou uitkomt. Je kunt bij het afronden van je bestelling gemakkelijk je gewenste bezorg- of afhaaldag selecteren.

Onderweg naar 
Co₂-Neutraal

Om een zo klein mogelijke
CO₂-voetafdruk achter te laten,
wordt jouw bestelling nu al
grotendeels met elektrische
bestelbusjes bezorgd!


Duurzame en recyclebare verzenddozen

We versturen jouw bestelling altijd bevroren op, dit doen we zodat we de temperatuur in de verzenddoos zo lang mogelijk en zo goed mogelijk kunnen waarborgen. De verzenddoos is gemaakt van duurzaam en recyclebaar dubbelwandig karton en bevat per zending minstens 3 coolpacks om je bestelling zo lang mogelijk cool te houden! 

 

100% HYGIENISCH EN VOEDSELVEILIG
100% MILIEUVRIENDELIJK EN TEMPERATUUR GECONTROLEERD


Gratis verzending v.a. 100.-

Voor bestellingen tot € 100.- wordt € 9.95 verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen vanaf € 100.- verzenden we gratis. Je bent altijd welkom om je bestelling gratis af te komen halen in onze winkel of bij ons distributiecentrum in Zwolle. Bekijk hier onze openingstijden.


Bezorging in Gemeente Zwolle 

Voor bezorgingen in Gemeente Zwolle zijn de bezorgkosten € 4,95. Bestellingen vanaf € 100.- bezorgen we gratis! Je bent altijd welkom om je bestelling af te komen halen in onze winkel in Zwolle. Bezorging buiten de gemeente Zwolle hanteren wij €9.95 verzendkosten.


Gratis afhalen

Je kunt jouw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel in het centrum van Zwolle of bij ons distributiecentrum in Marslanden. Je vindt onze winkel op Blijmarkt 11 en ons distributiecentrum op de George Stephensonstraat 18. Kies in jouw winkelmandje voor de gewenste afhaallocatie. Bekijk hier onze openingstijden.


Retour- en teruggavebeleid  

Retourneren van vlees is in beginsel niet mogelijk, tenzij daarover overleg is gepleegd met Jager&Boer. 

Voor klachten, vragen of suggesties omtrent levering van je pakket, kun je altijd terecht via info@jagerenboer.nl of telefonisch via 038 888 83 35.


Winkel

Jagerenboer.nl heeft naast een webshop een eigen winkel in Zwolle. Naast een ruim vers assortiment zijn er ook verschillende heerlijke delicatesse en lokale producten in de winkel te vinden. Ben je in de buurt? Neem een kijkje in onze gezellige en authentieke winkel. Bekijk hier onze openingstijden.