Blog & Recepten
- Jager&Boer
- 4 feb 2025
-
5011views
Biefstuk van ree met rode portsaus
Biefstuk van ree met rode portsaus
Biefstuk is lekker, maar biefstuk van ree is pas echt zalig! Heel fijn van structuur en delicaat van smaak. Doordat reeën veel beweging krijgen en leven in de vrije natuur is hun vlees zo mals. Je proeft echt ...
- Jager&Boer
- 4 feb 2025
-
5245views
Stoofvlees van wild
Stoofvlees van wild
De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden!
Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...
- Jager&Boer
- 3 feb 2025
-
229views
Een winters broodje wildburger
Een winters broodje wildburger
Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise ...
- Jager&Boer
- 3 feb 2025
-
560views
Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten
Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten
De herfst is begonnen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijke stoofschotels kunnen eten en wild ruim beschikbaar is. De smaken van de herfst combineren we in dit recept door een ...
- Jager&Boer
- 30 jan 2025
-
179views
Gestoofde varkenswangen in rode wijnsaus
Gestoofde varkenswangen in rode wijnsaus
Varkenswangen zijn een bijzonder mals en smaakvol stukje vlees, en zoals je waarschijnlijk al vermoedde afkomstig uit de kaakspieren van het varken. De wangen van het dier bevatten veel bindweefsel, waardoor ...
- Jager&Boer
- 28 jan 2025
-
75views
Kalfszwezerik in beurre blanc
Kalfszwezerik in beurre blanc
Kalfszwezerik is een stukje vergeten vlees dat eigenlijk heel gezond en lekker is. Alleen doordat het in de vergetelheid is geraakt, weten veel mensen niet meer hoe je het klaar moet maken. In dit recept voor ...
- Jager&Boer
- 21 jan 2025
-
327views
Hachee van runderriblappen
Hachee van runderriblappen
Hachee van runderriblappen is een typisch Hollands stoofgerecht dat vooral tijdens koude winterdagen wordt gegeten. Het vlees dat door uren pruttelen erg mals is geworden, warmt je samen met de kruiden helemaal op.
...
- Jager&Boer
- 21 jan 2025
-
4522views
Zuurkoolschotel met rookworst
Zuurkoolschotel met rookworst
Het is winter en welke maaltijd kan er dan niet op tafel ontbreken?! Juist! Zuurkoolschotel met rookworst. Een echt Hollandse en stevige klassieker die perfect past bij koude winterdagen. Deze zuurkoolschotel met ...
- Jager&Boer
- 21 jan 2025
-
7014views
Het lekkerste draadjesvlees
Het lekkerste draadjesvlees
Sukadelappen zijn een klassiek stukje Hollands rundvlees dat bekend staat om zijn rijke, volle smaak en zachte textuur, maar het heeft wel tijd nodig om op te staan. Na een lange bereiding krijg je namelijk het lekkerste ...
- Jager&Boer
- 13 jan 2025
-
117views
Oosterse rosbiefsalade
Oosterse rosbiefsalade
Deze Oosterse rosbiefsalade is een perfecte combinatie van malse plakjes rosbief, knapperige groenten en een frisse dressing met limoen en chilivlokken. De cashewnoten voegen een heerlijke crunch toe, terwijl de balans van ...