Blog & Recepten
- Jager&Boer
- 12 mrt 2024
-
40views
Kippenbouten met limoenmarinade
Kippenbouten met limoenmarinade
De kippenbouten die we in dit recept met limoenmarinade gebruiken zijn van Polderhoen kippen. Dit kippenras is een gezond en sterk ras dat nog op ambachtelijke wijze – volgens de regels van het gilde – ...
- Jager&Boer
- 4 mrt 2024
-
111views
Lamsmerguez met lentepasta
Lamsmerguez met lentepasta
Dit gerecht van Lamsmerguez met lentepasta van asperges en erwten is een perfecte manier om de smaken van de lente te omarmen. Knapperige groene asperges en doperwten hebben we gecombineerd met pasta, kruiden en een ...
- Jager&Boer
- 27 feb 2024
-
86views
Black Angus burgers met whisky maple siroop
Black Angus burgers met whisky maple siroop: een typisch Schotse burger
Black Angus is een runderras dat oorspronkelijk afkomstig is uit Schotland. Deze runderen staan bekend om hun opvallende zwarte kleur en, minstens net zo belangrijk, ...
- Jager&Boer
- 22 feb 2024
-
46views
Snack voor bij de borrel: tortillachips met gehakt
Snack voor bij de borrel: tortillachips met gehakt
Snack time! Deze makkelijke hartige snack is ideaal voor bij een borrel. Met eenvoudige ingrediënten heb je toch snel een heerlijk hapje op tafel staan. Deze heerlijke snack combineert ...
- Jager&Boer
- 8 feb 2024
-
145views
Bladerdeeghapje met eend en pesto
Bladerdeeg hapje met eend en pesto
Heerlijk voor bij de borrel of voorafgaand aan een diner zijn deze bladerdeeghapjes met eenden en pesto. Voor dit recept gebruiken we eendenborstfilet en, zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit gesneden uit de ...
- Jager&Boer
- 5 feb 2024
-
192views
Stoer broodje vlees van wild zwijn: pulled boar
Stoer broodje vlees van wild zwijn: pulled boar
Een broodje pulled wild zwijn, of te wel pulled boar, is een heerlijk stoer broodje met gemarineerd en lang gegaard vlees van wild zwijn. We gebruikten hiervoor procureur, vlees dat afkomstig is uit de...
- Jager&Boer
- 26 jan 2024
-
150views
Oud-Hollandse klapstuk met hete bliksem
Oud-Hollandse klapstuk met hete bliksem
Klapstuk is afkomstig van de korte ribben van het rund, ook wel de klapribben genoemd. Het vlees is goed doorregen met musculair vet en bevat veel pezen. Het vlees is daardoor smaakvoller, maar ook wat taaier...
- Jager&Boer
- 18 jan 2024
-
891views
Zwolse runderstoof met donker bier
Zwolse runderstoof met donker bier
Het is weer herfst, dus de hoogste tijd om weer heerlijke stoofpotten op tafel te zetten. Die heerlijke geur die weer in huis hangt en gezellig samen om tafel om te genieten van alles wat onze boeren te bieden ...
- Jager&Boer
- 3 jan 2024
-
202views
Wild zwijn pizza met kastanjechampignons
Wild zwijn pizza met kastanjechampignons
Wild zwijn gehakt is een bijzonder smaakvolle optie, en misschien wat onverwachts, maar het gaat helemaal perfect op pizza! Het gehakt van wild zwijn is iets grover van structuur dan gewoon varkensgehakt en ...
- Jager&Boer
- 8 dec 2023
-
1499views
Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!
Dit zijn de 10 wildtoppers met Kerst!
Kerst staat voor de deur en er is niets dat de feestelijke sfeer van Kerstmis zo perfect belichaamt als een verfijnd wildgerecht. Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke smaakervaring ...