Blog & Recepten

Gevulde kwartel met spek, sinaasappel en champignons

Gevulde kwartel met spek, sinaasappel en champignons   De kwartel is een kleine inheemse vogelsoort die maar zelden wordt gezien omdat ze beschut in velden en akkerland leven. Kwartel heeft een delicate, verfijnde smaak die vaak wordt ...

Spareribs uit de dutch oven

Spareribs uit de dutch oven Spareribs maken wij het liefst al grillend op de barbecue. Maar nu we Spareribs uit de dutch oven hebben gehad, hebben we er zeker een nieuwe favoriet bij! In twee uur waren de spareribs uit de ducht oven zo gaar, dat we ...

New York Strip steak van puur Hollands rundvlees

New York Strip steak van puur Hollands rundvlees De New York Strip steak is misschien wel een van de meest sappige en smaakvolle steaks. De steak is afkomstig van de korte lende van het rund. Het vlees is goed gemarmerd, stevig en staat bekend om ...

Zonnig weekmenu bij het zomerse vleespakket

Zonnig weekmenu bij het zomerse vleespakket Het is zomer! De tijd van het jaar waarin we lichte maaltijden eten, afgewisseld met heerlijke barbecuemomenten. Net als al onze andere vleespakketten is ons zomerse vleespakket zorgvuldig samengesteld. ...

Pittige aardappelpartjes

Pittige aardappelpartjes Deze pittige aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Ze gaan goed samen met heerlijke kippenvleugeltjes, een lekker gekruid worstje, een mooie biefstuk of spareribs. Eigenlijk kunnen deze hot potato wedges overal bij! ...

Oosterse komkommersalade

Oosterse komkommersalade   Deze oosterse komkommersalade is ideaal bij een zomerse barbecue. Lekker als bijgerecht bij Japanse kipspiesjes zoals tsukune of yakitori, maar ook bij een broodje Iberico burger met teriyakisaus. Dit bijgerecht ...

Dit zijn de 10 BBQ toppers!

Dit zijn de 10 BBQ toppers! Weer of geen weer; de zomer is begonnen en zeg je zomer, dan zeg je: BBQ! Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres voor eerlijk, duurzaam en gezond vlees, óók voor op de barbecue. Zoek je inspiratie ...

Bavette pinwheels: ronde bavette spiesen voor op de barbecue

Bavette pinwheels: ronde bavette spiesen voor op de barbecue Bavette pinwheels zijn ronde spiesen die je kunt bereiden op de barbecue. Van bavette die je zo dun mogelijk maakt, rol je als het ware een rollade. Vervolgens snij je ze in platte ...

Zelf vlees pekelen voor een NYC-style broodje pastrami

Zelf vlees pekelen voor een NYC-style broodje pastrami Pastrami is gepekeld en gerookt rundvlees. Heel erg lekker op een broodje. Geen wonder dat het welbekende broodje pastrami groot favoriet is. Voor de keukenhelden hebben we dit recept gemaakt ...

Tournedos van reerugfilet met bietenpuree

Tournedos van reerugfilet met bietenpuree Een wilde variant op het klassieke rundvleesgerecht: tournedos. Deze tournedos zijn niet gesneden van ossenhaas, maar gemaakt van sappig reerugfilet. Wild dat afkomstig is van de Veluwe. De rijke, ...
Producten 1-10 van 163
Toon per pagina