NU GRATIS FRITEUSE T.W.V. € 54.95 BIJ BESTEDING VANAF 125.- OP HET GEHELE ASSORTIMENT!

Blog & Recepten

  1. Jachtschotel

    Jachtschotel

    De oorsprong van dit gerecht is eigenlijk al vrij makkelijk te herleiden uit naam, wanneer de jager thuis kwam van een dag hard werken stond er vaak een echte jachtschotel voor hem klaar. Een voedzame en stevige maaltijd met aardappelpurree en lekker stoofvlees. In plaats van sucadelappen kun je ook gaan voor bijvoorbeeld gehakt, ook erg lekker en
  2. Thanksgiving special - roasted turkey

    Thanksgiving special - roasted turkey

    Roasted Turkey is natuurlijk een gerecht bij uitstek voor het populaire Amerikaanse Thanksgiving, de dag waarop het volk God of het lot dankt voor de goede oogst. Daarbij hoort traditioneel kalkoen. Ook bij ons in Nederland is Thanksgiving steeds meer en meer een traditie aan het worden, want de combinatie feest en een maaltijd is bij ons
  3. Zwolse runderstoof met donker bier

    Zwolse runderstoof met donker bier

    Het is weer herfst, dus de hoogste tijd om weer heerlijke stoofpotten op tafel te zetten. Die heerlijke geur die weer in huis hangt en gezellig samen om tafel om te genieten van alles wat onze boeren te bieden hebben. En dat doe je natuurlijk het liefst met mooie lokale en duurzame producten! Ons recept voor heerlijke Zwolse runderstoofpot met mooi
  4. Wild kopen bij de jager

    Wild kopen bij de jager

    Wild kopen bij de Jager Wanneer de dagen lengen, bladeren beginnen te verkleuren en de ochtenddauw over de velden glinstert, begint het hart van de wildliefhebber sneller te kloppen. Het najaar is immers de perfecte tijd voor bitterzoete bockbieren aan de knisperende open haard, maar óók voor het officiële startschot van het traditionele
  5. Heerlijke Hongaarse Goulash

    Heerlijke Hongaarse Goulash

    Wat is Goulash?

    Goulash is een heerlijk Hongaars stoofgerecht, van oorsprong ontstaan bij de runderherders en dus bereid met rundvlees (Het zou evt ook kunnen met varken).

  6. Draadjesvlees dat smelt op je tong!

    Draadjesvlees dat smelt op je tong!

    Wie draadjesvlees niet kent, weet niet wat hij of zij mist! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, dat smelt op je tong. Het kost wat tijd maar dat is het helemaal waard!

  7. Rosbief uit de oven

    Rosbief uit de oven

    Ben je van plan samen met een groepje vrienden of familie te gaan genieten van een heerlijk stuk vlees van een goede kwaliteit en trek je hier graag wat tijd voor uit? Probeer dan eens een heerlijk stuk rosbief, een prachtig mager stuk vlees wat vrij eenvoudig te bereiden is in de oven. Laat de rosbief mooi rose voor extra beleving waarbij de
  8. Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten

    Kleurrijke jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten

    Warm en gezellig in deze tijd van het jaar, met de hele familie om tafel met een heerlijk geurende en bij de herfst kleurende jagersstoofschotel van wildpoulet met wintergroenten. Want het oog wil immers ook wat!

  9. Stoofpot van hert

    Stoofpot van hert

    Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!

     

  10. Straffe Wildzwijnstoof

    Straffe Wildzwijnstoof

    Straffe Wildzwijnstoof  Een heerlijk recept van te maken namelijk, procureur van wild zwijn. Procureur is de nek van het wild zwijn zonder bot. Een mooi doorregen stuk vlees dat mals is en vol van smaak! Benodigdheden:1 kg Wildzwijn procereur150 gr dobbelsteentjes spek van Bio VarkenBloem3 tenen knoflook2 eetlepels zonnebloem olie3 uien200 gr

Producten 1-10 van 63

Toon per pagina