Recepten

 1. Rib roast op de BBQ

  Rib roast op de BBQ

  Rib roast wordt in de V.S. 'prime rib' genoemd, omdat dit stuk gesneden wordt uit de 'primal', daar waar de mooiste steaks zitten! 

 2. Sukade op de BBQ

  Sukade op de BBQ

  Sukade is niet alleen ideaal om te stoven, maar kan ook als een steak worden gegrild! Sukade wordt op deze manier ook wel flat iron steak genoemd. Superlekker!

 3. Zoete spareribs van de BBQ

  Zoete spareribs van de BBQ

  Met dit recept maak je serieus indruk! Heerlijk zoete ribs en vlees dat zo van het bot afvalt. Lekker met een frisse salade en frietjes!

 4. Brisket op de BBQ

  Brisket op de BBQ

  Voor de echte BBQ-fanaat! Ook wel bekend als klapstuk of borststuk. Heerlijk om lekker lang te garen op de barbecue of in de oven.

 5. Lamsrack uit de oven

  Lamsrack uit de oven

  Wie Pasen zegt, zegt lamsvlees! Met lam kun je alle kanten op, maar met dit makkelijke ovenrecept kan het echt niet mis gaan. 

 6. Buikspek op Oosterse wijze

  Buikspek op Oosterse wijze

  Buikspek is een veelzijdig en erg smaakvol stuk varkensvlees, en de laatste jaren steeds populairder. En terecht! De varkensbuik is een vrij vet deel van het varken en daarom heerlijk mals, sappig en barstensvol smaak. Buikspek is vooral geschikt om lekker lang te marineren en hierna in zijn geheel te bereiden. Wij gaan voor een Oosterse marinade en bereiding in de oven, of op de BBQ natuurlijk!

 7. Reversed sear picanha

  Reversed sear picanha

  De picanha is het populairste stuk vlees voor op de BBQ in Zuid-Amerika en dan met name Brazilië. Maar ook in Nederland wordt dit mooie stuk vlees steeds populairder! In Nederland wordt het verkocht onder de naam staartstuk. Picanha heeft een mooie laag vet waardoor hij uitstekend te bereiden is op de barbecue, of in de oven.

 8. Wilde eend uit de oven

  Wilde eend uit de oven

  Zet eens wat feestelijks voor twee op tafel met wilde eend! Wilde eend is wat sterker van smaak dan tamme eend en tevens wat minder vet. Wintergroenten uit de oven en een mooie Merlot of Pinot noir maken dit gerecht helemaal af!

 9. Wild zwijn rugfilet

  Wild zwijn rugfilet

  De rugfilet is een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.

   

 10. Wild zwijn rollade

  Wild zwijn rollade

  Wild zwijn heeft geen bijzonder uitgesproken wildsmaak, is onzettend veelzijdig en een stuk magerder dan varkensvlees. Dit recept met wild zwijn rollade van écht wild, is ideaal voor een feestelijke avond!

Producten 1-10 van 38

Toon per pagina