Recepten

 1. Wilde eend uit de oven

  Wilde eend uit de oven

  Zet eens wat feestelijks voor twee op tafel met wilde eend! Wilde eend is wat sterker van smaak dan tamme eend en tevens wat minder vet. Wintergroenten uit de oven en een mooie Merlot of Pinot noir maken dit gerecht helemaal af!

 2. Wild zwijn rugfilet

  Wild zwijn rugfilet

  De rugfilet is een van de meest ultieme stukjes vlees van het wild zwijn.

   

 3. Wild zwijn rollade

  Wild zwijn rollade

  Wild zwijn heeft geen bijzonder uitgesproken wildsmaak, is onzettend veelzijdig en een stuk magerder dan varkensvlees. Dit recept met wild zwijn rollade van écht wild, is ideaal voor een feestelijke avond!

 4. Hazenbout met rode wijnsaus

  Hazenbout met rode wijnsaus

  Hazenvlees heeft een bijzondere en krachtige wildsmaak. Dit komt vooral doordat ze zich in de natuur te goed doen aan wilde kruiden en gewassen. Het vlees van de haas is ideaal voor een mooi stoofgerecht als hazenpeper. Ook kun je, zoals in dit recept, alleen de boutjes gebruiken en deze boterzacht laten worden. Helemaal niet ingewikkeld en succes verzekerd!

 5. Hertenrugfilet met cranberries

  Hertenrugfilet met cranberries

  Hertenvlees heeft een wat meer uitgesproken wildsmaak dan ree en is heerlijk om te combineren met vruchtencompôtes, herfstgroenten en rijke sauzen. 

 6. Fazantenborst met rookworst en spek

  Fazantenborst met rookworst en spek

  Fazantenborst met rookworst en spek Fazantenborst is een fijn stukje vlees met een kruidige smaak. Mooi mager vlees met een milde wildsmaak dat het beste te bereiden is door het te braden in de oven of in de pan. Ook is fazantenborst heerlijk om warm te roken! Deze combinatie met rookworst en zuurkool is om je vingers bij op te eten!
 7. Boter malse Bavette rollade, ons geheim...

  Boter malse Bavette rollade, ons geheim...

  De Lente Zodra we weer richting de 18 graden en hoger gaan, weten wij wat we als eerste op de Kamado gooien.. Een heerlijk sappig-gerookte Bavette rollade. Elke keer weer staan we verbaasd over de smaak van dit heerlijke stuk vlees. En wat nog mooier is, een Bavette rollade kan iedereen maken. Succes gegarandeerd! Natuurlijk gaat de Kamado bij ons
 8. Varkenshaas met champignonroomsaus

  Varkenshaas met champignonroomsaus

  Het varkenshaasje is ongetwijfeld een van de populairste stukjes vlees. De varkenshaas is een malse spier van de rug van het varken én is superlekker, maar je moet wel weten hoe je deze goed klaarmaakt! Deze klassieker is varkenshaas op z'n lekkerst; licht rosé met een champignonroomsausje.

 9. Stoofpot van hert

  Stoofpot van hert

  Edelhert heeft een milde wildsmaak, lijkt qua structuur op rundvlees en is dus vrij toegankelijk. Met hertenvlees kun je dan ook een overheerlijke stoofpot maken waar iedereen van smult!

   

 10. Moinkballs

  Moinkballs

  Een echte klassieker onder de barbecue snacks! Heerlijk eenvoudig en snel te bereiden. Ingrediënten (voor zo’n 30 balletjes)- 300 gram gerookt ontbijtspek- Grate goods Kansas city red BBQ saus - 750 gram rundergehakt - 40 gram Parmezaanse kaas geraspt - 1 ei losgeklopt - 60 gram gekruid paneermeel - 3 theelepels knoflook fijngehakt - 1

Producten 1-10 van 28

Pagina
Toon per pagina