NU 15% KORTING OP AL HET WILD! >

Blog & Recepten

Biefstuk van ree met rode portsaus

Biefstuk van ree met rode portsaus Biefstuk is lekker, maar biefstuk van ree is pas echt zalig! Heel fijn van structuur en delicaat van smaak. Doordat reeën veel beweging krijgen en leven in de vrije natuur is hun vlees zo mals. Je proeft echt ...

Stoofvlees van wild

Stoofvlees van wild De herfst en winter zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke stoofpot. Een warm stoofpotje van wild bijvoorbeeld. Heerlijk zoals het huis zich vult met de geur van kruiden! Voor dit recept gebruiken we ECHT wild van de ...

Een winters broodje wildburger

Een winters broodje wildburger Een snel broodje hamburger met de smaak van winter: dat is deze burger van wild zwijn en hert met appel en zuurkool. De zuurkool maakt het fris terwijl de appel zorgt voor een warme zoete smaak. De mosterdmayonaise ...

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten

Linzenstoof met verse wild zwijn worst en herfstgroenten De herfst is begonnen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijke stoofschotels kunnen eten en wild ruim beschikbaar is. De smaken van de herfst combineren we in dit recept door een ...

Gestoofde varkenswangen in rode wijnsaus

Gestoofde varkenswangen in rode wijnsaus Varkenswangen zijn een bijzonder mals en smaakvol stukje vlees, en zoals je waarschijnlijk al vermoedde afkomstig uit de kaakspieren van het varken. De wangen van het dier bevatten veel bindweefsel, waardoor ...

Kalfszwezerik in beurre blanc

Kalfszwezerik in beurre blanc   Kalfszwezerik is een stukje vergeten vlees dat eigenlijk heel gezond en lekker is. Alleen doordat het in de vergetelheid is geraakt, weten veel mensen niet meer hoe je het klaar moet maken. In dit recept voor ...

Hachee van runderriblappen

Hachee van runderriblappen Hachee van runderriblappen is een typisch Hollands stoofgerecht dat vooral tijdens koude winterdagen wordt gegeten. Het vlees dat door uren pruttelen erg mals is geworden, warmt je samen met de kruiden helemaal op. ...

Zuurkoolschotel met rookworst

Zuurkoolschotel met rookworst Het is winter en welke maaltijd kan er dan niet op tafel ontbreken?! Juist! Zuurkoolschotel met rookworst. Een echt Hollandse en stevige klassieker die perfect past bij koude winterdagen. Deze zuurkoolschotel met ...

Het lekkerste draadjesvlees

Het lekkerste draadjesvlees Sukadelappen zijn een klassiek stukje Hollands rundvlees dat bekend staat om zijn rijke, volle smaak en zachte textuur, maar het heeft wel tijd nodig om op te staan. Na een lange bereiding krijg je namelijk het lekkerste ...

Oosterse rosbiefsalade

Oosterse rosbiefsalade Deze Oosterse rosbiefsalade is een perfecte combinatie van malse plakjes rosbief, knapperige groenten en een frisse dressing met limoen en chilivlokken. De cashewnoten voegen een heerlijke crunch toe, terwijl de balans van ...
Producten 1-10 van 204
Toon per pagina