NU GRATIS PORK POWDER RUB T.W.V. € 11.45 BIJ BESTEDING VAN 100.- OF MEER!

Blog & Recepten

  1. Boeuf Bourguignon

    Boeuf Bourguignon

    Boeuf Bourguignon is een traditioneel Frans stoofgerecht met rundvlees en rode wijn, bij voorkeur natuurlijk een mooie Franse Bourgogne. Ideaal voor een gezellig etentje, je kan het makkelijk van tevoren bereiden en je hebt er geen omkijken meer naar!

  2. Coq au vin met kippendijen

    Coq au vin met kippendijen

    Voor het traditioneel Franse recept Coq au vin kun je in principe alle delen van de kip gebruiken, of zelfs een hele kip. Wij gaan voor kippendijen van onze Gildehoen, heerlijk zacht, dus perfect om te stoven!

  3. Wild Zwijn Procureur

    Wild Zwijn Procureur

    Wild Zwijn Procureur, is dat lekker? Die vraag krijgen wij wel vaker en daar kunnen we heel kort op antwoorden; Ja! wild zwijn procureur is echt heerlijk en een absolute aanrader. Alle delen van het wild zwijn zijn trouwens heel lekker, niet alleen procureur. Zoals je weet gebruiken wij praktisch alles van het wild dat wij jagen en dat is bij het
  4. Authentieke Oostenrijkse schnitzel met bierbeslag

    Authentieke Oostenrijkse schnitzel met bierbeslag

      De Oostenrijkers houden van schnitzels en bier en wij ook! Daarom hebben we een recept die het beste van die 2 werelden combineert. Gemakkelijk te maken en klaar in een handomdraai. Voor deze heerlijke schnitzels in bierbeslag gebruiken wij onze biologische kalfsschnitzels en Maallust Vienna Bier. Houdt je niet van kalf dan is ons biologisch
  5. Geschnetzeltes

    Geschnetzeltes

    Met simpele filetlapjes maak je de lekkerste gerechten, zoals het Oostenrijkse 'Geschnetzeltes'. 
    Geschnetzeltes betekent letterlijk 'in reepjes gesneden vlees', in dit geval heerlijk malse biologische filetlapjes van varken. Voeg hier champignon/roomsaus aan toe en je hebt een simpele en snelle, maar superlekkere maaltijd!

  6. Sticky Chicken Wings

    Sticky Chicken Wings

    Recept Sticky Chicken Wings

  7. Caveman style - barbecuen als een oermens

    Caveman style - barbecuen als een oermens

    Het is erg leuk om vlees, vis of groente op verschillende manieren te bereiden. We kennen allemaal wel het keurig grillen van saté of een worstje op de barbecue maar er is zoveel meer dan enkel en alleen het grillen van vlees. Zo schreven we eerder al over de “reversed sear”-methode en de techniek over het low&slow bereiden van vlees. Deze
  8. HOE SNIJD JE JE VLEES?

    HOE SNIJD JE JE VLEES?

    Je bent de hele middag bezig geweest een prachtig stuk vlees te bereiden op de barbecue, je hebt aandacht besteed aan het kruiden en marineren van het vlees, je hebt de barbecue op een constante temperatuur gehouden en zorgvuldig de kerntemperatuur tot de juiste hoogte gebracht. Nu is je stuk vlees klaar, terwijl het op de plank ligt de rusten
  9. BBQ Rib Fingers

    BBQ Rib Fingers

    Iberico rib fingers (carne de costilla) zijn fantastisch gemarmerde stukjes vlees die een voor een worden gesneden uit de ribben van het Iberico varken. Dit is dus het vlees dat aan de botjes van een sparerib zit, en juist van het Iberico varken is dit een bijzonder stukje vlees! Dit komt voornamelijk door de manier waarop het buikspek wordt gesneden in Spanje. Hier snijden ze alleen van het Iberico varken dit stuk weg, omdat het vlees hier uitermate geschikt voor is.

     

     

  10. De perfecte reebiefstuk

    De perfecte reebiefstuk

    De maand mei is voor de jager de maand waarin het beheer op de reebok, ook wel meibok genoemd, van start gaat. Ree is volgens ons het mooiste en meest malse stukje wild. Lees hier hoe je de perfecte reebiefstuk bakt!

Producten 1-10 van 48

Toon per pagina