BBQ ALARM!  Nu al het barbecuevlees 15% korting!

Barbecue

Op de website van Jager&Boer vind je zowat alles voor een zomerse barbecue! Stel eenvoudig zelf een pakket samen of kies 1 van de door ons al kant-en-klaar samengestelde pakketten. Elk barbecue pakket, groot of klein is altijd van de beste kwaliteit! Ook voor speciale wensen kun je bij ons terecht.

Producten 1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren
 1. Procureur Wild Zwijn Bekijk Product
  Procureur Wild Zwijn
  22.91 26.95
 2. Kalfsburgers Bekijk Product
  Kalfsburgers
  3.74 4.40
 3. Kippendijen Gildehoen Bekijk Product
  Kippendijen Gildehoen
  Waardering:
  100%
  5.09 5.99
 4. Kipkluifjes Gildehoen Bekijk Product
  Kipkluifjes Gildehoen
  Vanaf 2.79 3.29
 5. Kalfssaucijzen Bekijk Product
  Kalfssaucijzen
  4.28 5.03
 6. XXL Bistroshaslick Bekijk Product
  XXL Bistroshaslick
  3.36 3.95
  Niet op voorraad
 7. Merguez lam Bekijk Product
  Merguez lam
  5.35 6.29
 8. Burgers Black Angus 2x 120 gram Bekijk Product
  Burgers Black Angus 2x 120 gram
  5.31 6.25
 9. Wildburger Edelhert en Wild Zwijn Bekijk Product
  Wildburger Edelhert en Wild Zwijn
  5.36 5.95
 10. T-bone steak Blonde d'Aquitaine Bekijk Product
  T-bone steak Blonde d'Aquitaine
  17.62 20.73
 11. Kipsaté Gildehoen Bekijk Product
  Kipsaté Gildehoen
  3.89 4.58
 12. Rib fingers Iberico Bekijk Product
  Rib fingers Iberico
  17.18 20.21
per pagina

Het is weer de tijd van het jaar om de barbecue aan te steken, het zonnetje schijnt en we hebben weer zin om lekker buiten te koken en aan de slag te gaan met mooie stukken stoer vlees. Of natuurlijk gewoon een lekker speklap, barbecueworst of karbonade met een goede marinade.

 

Welk BBQ vlees kun je kiezen?

Barbecuen is altijd een fijne gelegenheid om even gezellig bij te praten met vrienden en familie, lekker met een goed glas wijn, een fijn biertje of een verfrissende salade. Een echt heerlijke avond wordt het pas als er ook nog een heerlijk en goed stuk bbqvlees van Jager&Boer op tafel komt. 

Barbecue vlees online bestellen

Om een indruk te geven van een aantal barbecue vlees soorten die besteld kunnen worden, zijn hier wat voorbeelden:

BBQ ribs

De mooie riblappen zijn niet alleen ideaal voor een stoofgerecht, maar ook op de barbecue doen ze het prima. Bijvoorbeeld zo’n heerlijke kalfsriblap, short ribs, een rib eye of natuurlijk spareribs. Heerlijke malse stukken vlees die een perfecte basis zijn voor zowel een zomer- als een winterbarbecue.

BBQ varkensvlees

Op de barbecue hoort natuurlijk ook een overheerlijk worstje. De jalapeño cheddar worst is wel heel smaakvol, net zoals de speciale barbecueworsten van het biologisch varken. Ook een barbecue knakworstje gaat er altijd in. Van het bio varken kunnen ook de hamburgers op de barbecue gelegd worden of zo’n heerlijk zacht en mals procureurlapje uit de nek van het biologisch varken. ‘Belly on the Bone’ is ook een varkensvlees specialiteit. Deze mooie karbonade van varkensbuik heeft het Beter Leven keurmerk. Ook de Tomahawk Steak met zijn lange bot is lekker op de barbecue. Een filetlapje doet het altijd goed, zeker met een lekker sausje erbij. En op de barbecue mag natuurlijk nooit het speklapje of de sparerib ontbreken. 

BBQ wildbraad

Ook op het gebied van wildbraad is er een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan die heerlijke spiesjes van het wild zwijn of de wild zwijn BBQ worst. Er zijn zelfs hamburgers van het wild zwijn. Dan zijn er nog de speciale wild worstjes voor op de barbecue, zoals de wild zwijn merguez worstjes, de braadworst of de chipolataworstjes. De verrassing van de avond is natuurlijk wel zo’n exclusief stuk vlees, zoals het rugfilet of de procureur van het wild zwijn. Ook heerlijk voor de winterbarbecue. 

BBQ burgers 

Burgers zijn er in verschillende smaken en varianten. Bijvoorbeeld de smakelijke bio lente burgers, de runder- of kalfsburgers of de ree tartaar. Van het bio varken is er ook een burger, net zoals burgers van het wild zwijn.

BBQ kip

Voor de kipliefhebber zijn er de lekkere kip shaslicks of de kip Hawaï spiesjes. Snel klaar en heerlijk van smaak. Een drumstick of een kippenpootje smaakt natuurlijk ook heerlijk op de barbecue.

BBQ rundvlees

Behalve kip, varkensvlees en wild is er ook overheerlijk rundvlees voor op de barbecue. De biefstuk spiesjes zijn ideaal voor iedereen die niet te lang wilt wachten op een lekker stukje vlees. De shortribs moeten wel langzaam garen op de BBQ, maar ze zijn het wachten waard. Ook de rundersaucijzen of de runderworst zijn erg lekker.

BBQ Steaks

Voor de echte vleesliefhebbers gaat er natuurlijk niets boven een malse steak. Bijvoorbeeld zo’n indrukwekkende T-Bone steak Galloway die eigenlijk niks meer nodig heeft dan een beetje peper en zout. Of zo’n malse ribeye zonder bot, een perfect stuk vlees voor op de barbecue. Ook de lende steak Galloway is ideaal voor op de BBQ, net zoals de stoere Cote de Boeuf van het Galloway rund. Het bavette vlees van de flank van het Hollandse rund is botermals en perfect voor de grill of de barbecue. 

Helemaal compleet

Zorg dat je naast heerlijk vlees ook alle andere benodigdheden in huis hebt voor een geslaagde avond met familie en vrienden. Ook daar hoef je de deur niet voor uit want Jager&Boer heeft alles om de barbecue compleet te maken. Denk hierbij aan houtskool, briketten, aanmaak houtwol, smoking chips, bbq borstels en tangen, fijne barbecue kookboeken en zelf een simpele of chiquere barbecue! Ook hebben wij de lekkerste sauzen, rubs en pekelzout van Grate Goods, wat dacht je van een stoer broodje hamburger met de Kansas City Red sauce? Heerlijk smullen!

BBQ pakketten

Wat het barbecue pakket betreft is er een ruime keuze. Er kan bijvoorbeeld een keus gemaakt worden voor een pakket voor een aantal personen, een speciaal wild pakket of een bio BBQ pakket. Liever een lokaal barbecue pakket? Dat kan ook, net zoals een basispakket. Zijn er speciale wensen of liever zelf een pakket samenstellen? Geen probleem, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BBQ Recepten

Inspiratie nodig voor eens een nieuw recept van de barbecue? Ook daarbij kunnen wij helpen. Kijk eens op onze recepten pagina voor de overheerlijke recepten van onze barbecuegoeroe Gebrand van Gerries' bbq pit. Hij maakt de mooiste dingen met zowel simpelere stukken vlees als grote stukken die wat meer aandacht vergen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker stuk bavette met eigen gemaakte chimmichurrie? Of toch liever spareribs die van het bot vallen met de 3-2-1 methode?

Low&Slow -Barbecue

Wanneer je hebt ontdekt dat een burger of een steak niet zo moeilijk is, is het tijd voor het volgende project: spareribs. De techniek voor spareribs is weer heel anders. Spareribs worden ongegaard en ongekruid ingekocht. Spareribs behoor je niet te koken, dat is zonde want dan spoel je de smaak uit het vlees en je maakt de vleesstructuur kapot. Spareribs horen op de barbecue (of in de oven of op de grill) op lage temperatuur en ook 'indirect'. Indirect betekend dat het vlees niet direct bovenop de warmtebron ligt, maar de warmtebron bevindt zich een einde naast het vlees. Hierdoor krijgt het vlees wel de warmte mee maar gaart het langzamer dan direct boven de bron. Je maakt een deel vrij waar geen kooltjes of briketten komen te liggen. Dat is je indirecte zone.

Meer informatie

Heb je nog vragen of speciale wensen of een verzoek, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee met leuke en creative oplossingen. Ook als je graag voor een grotere groep een barbecue wil organiseren kun je bij ons terecht. Wij verzorgen dit graag van a tot z voor je! Bel ons op: 038 - 888 83 35 of mail naar info@jagerenboer.nl