Ree

 

 

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ree tartaar wild Bekijk Product
    Ree tartaar
    Vanaf € 9,89
  2. Biefstuk - Ree Bekijk Product
    Biefstuk - Ree
    Vanaf € 12,49
  3. Poulet - Ree Bekijk Product
    Poulet - Ree
    Vanaf € 11,75
  4. Bout - Ree Bekijk Product
    Bout - Ree
    Vanaf € 46,43
  5. Ree rugfilet Bekijk Product
    Ree rugfilet
    Vanaf € 27,02

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reevlees uit het Wild

Reevlees is een heerlijk stukje wild dat vooral rond de feestdagen gegeten wordt. Toch is reewild bijna het hele jaar verkrijgbaar!

De ree is een echte fijnproever, gek op blaadjes, scheuten, kruiden, grassen, noten, bramen en bessen, waardoor het vlees zijn unieke smaak krijgt. De bout en rugfilet van de ree zijn eenvoudig te bereiden en kunnen lichtroze gegeten worden. Het malse, sappige en zachte vlees is goed te combineren met bijv. paddestoelen en cranberries. 

Vlees van de Ree bij Jager & Boer

Reewild behoort tot het 'grofwild', evenals herten en wilde zwijnen, en komt in Nederland vooral voor op de Veluwe, in de duingebieden en langs de Duitse grens.
De reebok is bejaagbaar van 1 mei tot en met 30 september. De reegeit is bejaagbaar van 1 januari tot 15 maart.