Ree

Proef de bijzondere smaak van ree! Reeën voeden zich met delicate producten die ze in de natuur vinden. Van jonge boomscheuten, verse blaadjes en kruiden tot noten en bessen. Dit bepaalt de smaak van het vlees: rijk en verfijnd. Al het vlees van ree dat je bij Jager&Boer vindt komt van reeën die in de vrije natuur hebben geleefd, zonder bemoeienis van de mens of toediening van antibiotica. Eerlijk vlees, puur natuur en met zorg verkregen. Kies bijvoorbeeld eens voor ree poulet, reerugfilet of biefstuk van ree.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rugfilet Ree Bekijk Product
  Rugfilet Ree
  28.99
 2. Bout Ree Bekijk Product
  Bout Ree
  59.90
  Niet op voorraad
 3. Poulet Ree Bekijk Product
  Poulet Ree
  15.45
 4. Biefstuk Ree Bekijk Product
  Biefstuk Ree
  9.99
per pagina

Reevlees uit het Wild

Reevlees is een heerlijk stukje wild dat vooral rond de feestdagen gegeten wordt. Toch is reewild bijna het hele jaar verkrijgbaar!

De ree is een echte fijnproever, gek op blaadjes, scheuten, kruiden, grassen, noten, bramen en bessen, waardoor het vlees zijn unieke smaak krijgt. De bout en rugfilet van de ree zijn eenvoudig te bereiden en kunnen lichtroze gegeten worden. Het malse, sappige en zachte vlees is goed te combineren met bijv. paddestoelen en cranberries. 

Vlees van de Ree bij Jager & Boer

Reewild behoort tot het 'grofwild', evenals herten en wilde zwijnen, en komt in Nederland vooral voor op de Veluwe, in de duingebieden en langs de Duitse grens.
De reebok is bejaagbaar van 1 mei tot en met 30 september. De reegeit is bejaagbaar van 1 januari tot 15 maart.