Slagersdochter met een missie

Liefhebbers van klassiek Franse patés en rillettes kunnen hun hart ophalen met de producten van Madame Paté. Geboren uit een eeuwenoude slagersfamilie te Heusden maakt zij de heerlijkste patés met grove structuur en pure smaken. Uiteraard zijn alle ingrediënten van duurzame komaf. ​

Zoals de Franse slagers en boer(inn)en paté maken, zo vindt Madame Paté paté op zijn best! De klassiek Franse patés van Madame hebben de kenmerkende grove structuur en een pure rustige smaak. U ziet en proeft wat u eet, alle ingrediënten zijn herkenbaar! Madame Paté gebruikt alleen wat minder zout en vet dan de meeste Franse patés. Uiteraard werkt ze met alleen de beste (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten. Het vlees betrekt ze van duurzame en lokale boeren, denk aan Heyde Hoeve, Buitengewone Varkens, Polderlam, Veluws Wild en De Lavei herten. ​De patés bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en geen toevoegingen die de houdbaarheid verlengen of de smaak versterken. Puur en eerlijk dus. De patés zijn gluten- en lactosevrij, maar kunnen (sporen van) noten bevatten.

Bestel hier de lekkerste paté!

De ovenverse patés (200 gr.) zijn gebakken in houten terrines en door Madame met liefde gegarneerd. ​Paté smaakt heerlijk bij lunch, borrel of diner of zo uit het vuistje bij de borrel met stokbrood en wijn. Of serveer een mooie plak paté met een salade als voorgerecht. Krijgt u meer mensen te eten of te borrelen, denk dan eens aan een patébuffet. Zet de paté(s) bourgondisch in zijn geheel op tafel en laat iedereen er 'n plak afsnijden. De ovenvers gebakken patés zijn maximaal 3 weken houdbaar (0-6˚C) en na openen beperkt houdbaar.

Juist omdat alle patés grof en puur zijn, kent iedere paté zijn eigen unieke smaak. Van zacht, naar fris-zoet tot stevig en vlezig: er is voor iedere patéliefhebber en voor ieder seizoen wat wils. ​Bij Jager&Boer liggen 3 soorten paté in de vitrine: Paté de Normandie van het Heyde Hoeve varken (o.a. appel en calvados), Paté de Canard (verfijnd en 100% eend) en Paté de Gibier (van hert en wild zwijn).

Ook haar rillettes maakt Madame Paté geheel volgens Franse traditie. Het resultaat is zó goed dat deze tweemaal Internationaal met GOUD is bekroond! De rillettes is gemaakt van Hollands varkensvlees en minder vet en zout dan de meeste Franse soortgenoten. Eet rillettes zoals de Fransen het doen. Op stokbrood bij een glas wijn. Of tijdens de lunch op 'n snee brood, echt genieten!